• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Isop frø

Du finder Isopfrø i vores butik. Denne plante har et bredt spektrum af medicinske anvendelser. Frøene, der er tilgængelige i vores sortiment, er af højeste kvalitet og har en god spireevne, da de kun kommer fra anerkendte producenter. Dette garanterer en vellykket dyrkning, forudsat selvfølgelig, at de rette vækstbetingelser opretholdes, og der træffes korrekte plejeforanstaltninger.

Vi tilbyder Isopfrø i "Tricolor Trio", der giver dig mulighed for at dyrke relativt lave, bredt spredende, buskede planter med hvide, blå eller rosa blomsterstande. De kan dyrkes i bede, containere eller potter. Denne plante er ret følsom over for frost og ville ikke overleve de lave temperaturer i vores klimazone. Den vil effektivt og attraktivt dekorere din have, altan eller terrasse allerede det første dyrkningsår. Den vil også hjælpe dig med at slippe af med myg, da den skræmmer mange insektarter væk med sin duft.

Isop er en høj halvbusk, der kan vokse op til 1 meter i højden. Frem for alt er det en lægeplante. Den har slimløsende og anafrotiske effekter og hjælper med at behandle fordøjelsesproblemer samt lindre ondt i halsen. Den er meget værdsat af elskere af bitre smage - den bruges til at smagsgive likører som Chartreuse, absint eller vermout. Tørrede Isopblade kan tilsættes som krydderi til mange retter og saucer. Du bør bruge det med måde, da det hurtigt kan dominere smagen.