• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Kabelsnor og ledninger

Leder du stadig efter overkommelige snore og tråde? Du kan nemt finde dem i vores online havebutik med den ekstra fordel ved billig hjemmelevering. Vi tilbyder et bredt udvalg af snore fremstillet af forskellige materialer, velegnet til både hjemmet og havearbejde.

Vi gør vores bedste for at gøre din indkøbsoplevelse i vores butik så nem som mulig, hvilket er grunden til, at vi har organiseret vores produkter i praktiske underkategorier. Hvis du allerede har en bestemt type snor i tankerne, skal du blot besøge den relevante sektion. Vores underkategori "Bomuldssnore" viser for eksempel robuste snore lavet af naturlige materialer, perfekte til havearbejde. Hvis du foretrækker økologiske muligheder, tilbyder vi endda stærkere hamp- og jutesnore. Overvej Jutesnor 25 mm x 100 m, Hampsnor 200 m og Biologisk nedbrydelig kokossnor 15 m til at binde planter derhjemme eller i haven. Disse naturlige fibre er modstandsdygtige over for skæring og samtidig skånsomme mod sarte ranker, agurker eller tomater. Derudover kan de snore, vi tilbyder, også bruges som charmerende naturlig etnisk dekoration. For dem, der har brug for en linnedslagtersnor, finder du også et kvalitetsprodukt af den type, varmebestandigt, naturligt og godkendt til direkte kontakt med mad, lige her i vores butik.

Hvis du leder efter holdbare syntetiske snore og liner, skal du besøge kategorien "Tøjsnore". Her finder du superholdbare PVC-belagte, vandtætte og UV-bestandige produkter, der er perfekte til at hænge vasketøj op. Men det er ikke det hele! Vores online butik har også polypropylen- og sisalsnore til rimelige priser. Disse alsidige snore kan vise sig uundværlige i forskellige husholdnings- og haveopgaver. For eksempel er den hvide polypropylenhave snor 300 m - 300 g uundværlig til at støtte træer, fastgøre folietunnelskonstruktioner eller binde hø.

Som du kan se, tilbyder vi et bredt udvalg af snore og tråde til forskellige lejligheder, og vi udvider konstant vores sortiment. Tøv ikke, tag dig tid til at udforske vores tilbud og sørg for, at du har alt, hvad du har brug for. Vi inviterer dig til at tage på en indkøbstur med vores tilfredshedsgaranti!

13.46 kr
13.46 kr
13.46 kr
13.46 kr
17.08 kr
17.44 kr
18.94 kr
18.94 kr
18.94 kr
18.94 kr
21.44 kr
21.69 kr