• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Træ- og buskgødning

Træ- og buskfertilisatorer vil få jeres nåletræer til at stråle med tætte, livligt grønne nåle, mens jeres æble- og pæretræer samt jeres jordbær- og blåbærbuske vil give jer en overflod af søde, lækre frugter. Den kategori, I i øjeblikket udforsker, indeholder produkter fra velrenommerede nationale og internationale producenter, specialiseret i fremstillingen af mineral- og organisk gødning til hobbygartnere og professionelle landmænd. Compo, Target, Biopon, Agrecol, Florovit og Substral - de er alle vores samarbejdspartnere. Gennemse vores brede udvalg af produkter og opdag, hvilke gødninger der bedst vil støtte sundheden og væksten af jeres træer og buske!

Hvis I dyrker charmerende blomstrende arter som magnolia, lyng eller rhododendron, bør I overveje "Barwne Pole" (Farverig Mark) gødningen, Biopon Magnolia Gødningen og den forsuring gødning egnet til nåletræer, blåbær og rhododendroner. I kan også sikre omfattende pleje af jeres graner, thujaer, ene, cypresser og fyrretræer med vores pålidelige tilbud, herunder Hortifoska (en fosfor-kalium gødning til haveplanter), Bittersalz Nåletrægødningen (der forhindrer nåle i at blive brune), Nåletrægødningen, der forbedrer farven på nålene, og Efterårs Nåletrægødningen, der øger deres vinterhårdhed - alt dette til fremragende, lave priser. Vores buksbom gødning, i sin koncentrerede form rig på lettilgængeligt kvælstof og andre essentielle næringsstoffer, vil hjælpe jer med at dyrke en tættere hæk ved at fremme hurtig grøn massevækst.

Hvis I dyrker frugttræer og buske i jeres have eller på jeres jordlod, så vælg Grapevine, Currant, Raspberry og Blackberry Gødningen eller den miljøvenlige Frugttræ og Busk gødning. Begge produkter er meget effektive og lette at bruge takket være deres langvarige granulære form. Vores online havebutik udvider konstant sit udvalg af planteplejeprodukter for at imødekomme vores kunders skiftende behov. Stol på vores ekspertise for at sikre en sund, æstetisk tiltalende og kraftig vækst af jeres træer og buske. Vi inviterer jer til at udforske vores konkurrencedygtige priser og bekvemme hjemmeleveringsmuligheder. Besøg os i dag!

66.91 kr