• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Vilkår for brug

Generelle oplysninger

Dette websted, der findes på www.gardenseedsmarket.com, drives af Swiat Kwiatow (Skatteidentifikationsnummer, NIP: 537-220-80-01) fra sin registrerede adresse i Warszawa 04-157, Sulejkowska 56/58/215, Polen og registreret i Iværksætterregisteret under nummer 10/65/18535 med dets centrale operationelle aktivitet opført som handel frø og plante formeringsmaterialer.

 

Vilkår for brug

1. "Havefrømarked" er en onlineforretning. Ordrer accepteres online på følgende websted: www.gardenseedsmarket.com.

2. Alle de produkter, der tilbydes i butikken til Garden Seeds Market, er nye og ubrugte, fri for fysiske og juridiske mangler og er lovligt indført på det polske marked.

3. Alle priser på Garden Seeds Market online-butikken er inklusive moms. En momsfaktura udstedes for hvert køb.

4. Hvert køb sendes af en specialkurer, der leveres af postvæsenet. Kunden bærer leveringsomkostningerne som angivet i forsendelse og levering afsnit .

5. Hvis leveringstider eller passende emballage- og forsendelsesmetoder afviger for nogen af de valgte produkter, forbeholder Garden Seeds Market sig ret til at opdele bestillingen i separate forsendelser. I så fald ændres de samlede omkostninger ved forsendelse ikke. Hvis køberen beslutter at annullere en del af ordren, kan forsendelsesomkostningerne reduceres tilsvarende.

6. Garden Seeds Market accepterer følgende betalingsmetoder:

  • Online betaling - Betalingen betjenes af PayPal (Europe) S.à rl et Cie, SCA (RCS Luxembourg B 118 349)
  • Kreditkort (Visa, Mastercard) - Hver kreditkortbetaling er sikker og godkendt af PayPal (Bemærk venligst, at behandlingstiden kan variere). Når Garden Seeds Market modtager bekræftelse af betalingen, er ordren forberedt til forsendelse.


7. Garden Seeds Market onlinebutikken forbeholder sig ret til at begrænse betalingsmetoderne ved at deaktivere en bestemt betalingsmetode for nogle af de produkter, der tilbydes på www.gardenseedsmarket.com.

8. Varerne afsendes den første arbejdsdag efter dagen efter betalingen er modtaget. Afslutningen af en ordre tager normalt fra 3 til 10 dage fra datoen for ordrenes placering på www.gardenseedsmarket.com.

Hvis tidspunktet for ordreafslutningen skal forlænges, vil Garden Seeds Market online-butik kontakte køberen for at informere ham eller hende om forsinkelsen og bekræfte den reviderede dato for ordreafslutning. Husk, at ordreafslutningstid er lig med ordrebehandling og forsendelsestid PLUS PLUS leveringstiden.

Hvis du betaler via bankoverførsel, forlænges leveringstiden med det tidsrum, der er taget for de penge, der skal overføres; Hvis du betaler med kreditkort, forlænges leveringstiden med det tidsrum, der er taget for betalingen, som skal godkendes af betalingssystemet.

Hver frø forsendelse leveres normalt inden for 3 til 13 dage med posten og kan variere afhængigt af det land, hvortil pakken sendes. Leveringstider for de varer, der sendes med kurertjeneste, tager fra 2 til 10 dage som angivet i forsendelse og levering afsnit . The Garden Seeds Market online butik accepterer intet ansvar for forsinkelser, der skyldes post- eller kurerfirmaer.

9. Produkterne er dækket af producentens, importørens eller sælgerens garanti gældende i Polen. I overensstemmelse med § 10 i den polske borgerlige lovbog af 27. juli 2002 om specifikke vilkår for forbrugeralg med efterfølgende ændringer er butiksforretningen Garden Seeds Market ansvarlig for varens manglende overensstemmelse med kontrakten for en toårsperiode, der begynder fra købsdatoen. Kunden mister sine rettigheder som anført i ovenstående afsnit, hvis han eller hun undlader at underrette varen inden for to måneder efter påvisning af et problem eller en fejl. I tilfælde af et salg, der ikke betragtes som forbrugeralg, gælder forordningerne i §§ 556-576 i den polske borgerlige lovbog ikke.

10. I tilfælde af manglende overensstemmelse med varen med beskrivelsen og / eller kontrakten, skal de varer, der er genstand for klagen, returneres med en beskrivelse af klagen og et forslag til klageadgang fra Garden Seeds Market til følgende adresse: Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaskagende adresse : Garden Seeds Market, Sulejkowska 56/58/215, 04-157 Warszawa, Polen.

11. Når der foreslås en løsning på klagen fra Garden Seeds Market, har kunden ret til at udveksle varerne, så de er i overensstemmelse med kontrakten gratis, medmindre udvekslingen er umulig eller ville medføre for store omkostninger. Hvis butikken ikke kan rette op på klagen ved udveksling, har kunden ret til at kræve rabat eller har ret til at opsige kontrakten.

12. Butikken skal svare på kundens klage senest to arbejdsdage efter modtagelsen af klagen. Dato for levering af klagen til butikken betragtes som datoen for klagen. Hvis en specialforskning skal udføres af et tredjepartsfirma i relation til klagen, kan datoen for klageadgangen fra Garden Seeds Market forlænges med 14 dage. Hvis butikken inden for 14 dage ikke har reageret på kundens klage, anses klagen for gyldig og accepteret af Garden Seeds Market.

13. I en af de ovennævnte tilfælde, hvis afviklingen af en klage indebærer levering af et nyt eller fast produkt, skal fragtomkostningerne bæres af butikken. Retur, der er genstand for en klage, skal være tydeligt og synligt mærket eller mærket "KLAGE". Varer uden en sådan mærkning eller mærkning må ikke accepteres af vores lager.

14. I overensstemmelse med § 2 i artikel 2 (Lovtidende 22, punkt 271) om beskyttelse af visse forbrugernes rettigheder og om erstatningsansvar for et farligt produkt har en kunde ret til at returnere varer inden for 14 dage fra leveringsdatoen uden angivelse af årsagerne til tilbagetrækning fra en kontrakt i overensstemmelse med bestemmelserne om aftaler. Lovgivningen i sådanne tilfælde gælder udelukkende for private, individuelle kunder, der køber varer udelukkende til ikke-kommerciel brug. Returnerede varer og tilbehør accepteres kun, hvis de er fuldstændige, ubeskadigede og i en »ny tilstand«. Ifølge de ovennævnte bestemmelser gælder følgende ydelser ikke for afkast på ovennævnte vilkår: kontrakter for tjenesteydelser, hvis pris eller refusion udelukkende er bestemt af prisfald på et finansielt marked; tjenesteydelser med karakteristika klart angivet af en kunde i en ordre, som han eller hun har placeret eller tjenester, der er strikt forbundet med kunden selv tjenester, der på grund af deres karakter ikke kan returneres eller hvis emne forringes hurtigt. Hvis en kunde har til hensigt at opsige kontrakten, skal varen returneres til kundens pris til følgende adresse: Garden Seeds Market, ul. Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaska, Polen. Varerne skal verificeres af Garden Seeds Market inden for to arbejdsdage. Hvis varerne overholder de i dette stykke fastsatte forskrifter, udstedes en kreditnota af Garden Seeds Market. Originalen af kreditnota sammen med en kopi skal sendes til kunden via anbefalet mail. Kunden skal returnere en underskrevet kopi af korrektionsfakturaen med anbefalet post. Når butikken har modtaget den underskrevne kopi af kreditnotaen, skal butikken tilbagebetale beløbet på grund af en bankkonto udpeget af kunden inden for syv arbejdsdage.

15. Ved modtagelse af forsendelse fra postvæsenet eller et kurerfirma skal kunden kontrollere, om forsendelsen ikke er blevet beskadiget under leveringsprocessen. Garden Seeds Market anbefaler at være særlig opmærksom på bånd og seler, der sikrer forsendelsen. Hvis en forsendelse er ankommet beskadiget, eller hvis pakningerne eller båndene er blevet brudt, anbefales kunden at afvise forsendelsen, udarbejde en skadesprotokol i nærværelse af kureren og kontakte sælgeren (Garden Seeds Market) så snart som muligt som muligt. Hvis kunden ikke anerkender nogen skade eller mangler varer fra ved modtagelse af ordrevarer, kan det påvirke enhver klage, som kunden måtte ønske at indgive i fremtiden med hensyn til de varer, der blev beskadiget eller stjålet i leveringsprocessen.

16. Oplysninger, der offentliggøres på Garden Seeds Market online-butik, udgør ikke et tilbud i henhold til den polske civilret. Ved bestilling af et websted bruger kunden et tilbud om at købe et produkt på de betingelser, der er angivet på den specifikke produktbeskrivelsesside.

17. Garden Seeds Market online butik forbeholder sig ret til at afvise at afslutte en ordre, hvis kundens kendte rekord hverken er kreditværdig eller pålidelig.

18. Świat Kwiatów Marcin Sikora med hjemsted på følgende adresse: ul. Sulejkowska 56/58 lok. 215, 04-157 Warszawa, Polen er den juridiske administrator af kundedatabasen behandlet af Garden Seeds Market online butik. Kundedata bruges til afslutning af ordrer og kan derfor sendes til enheder, der er ansvarlige for forsendelse af varer til kunder og i tilfælde af afdragssalg til institutioner, der deltager i købet. Kunder har ret til at få adgang til og ændre deres personlige data. Dataene indsendes frivilligt.

19. En kunde indvilliger i at indsende deres e-mail-adresse til: Świat Kwiatów Marcin Sikora med hjemsted i Warszawa, Polnad og accepterer, at deres personoplysninger kan behandles af netværket Garden Seeds Market for at afslutte en opinionsundersøgelse relateret til butikken (i overensstemmelse med databeskyttelsesloven af 28. august 1997).

21. Disse brugsbetingelser fastsætter reglerne for brug af Garden Seeds Market online-butik. Placering og bekræftelse af en ordre betyder, at kunden accepterer de regler og oplysninger, der følger med i brugsbetingelserne.

22. Professionelle enheder, defineret i frøproduktionsloven af 9. november 2012 (Polish Journal of Laws - Dz. U. fra 2021, punkt 129), er forpligtet til at informere butikken om deres status senest på købsdagen. Manglende overholdelse af denne forpligtelse resulterer i, at den givne enhed kvalificeres som ikke-professionel i henhold til ovennævnte lov.

Betaling

Før du foretager et køb i vores butik, skal du sørge for, at du har tilstrækkelige midler på din konto til at betale for de købte varer og de respektive leveringsomkostninger.

Betalingsmåder til rådighed: PayPal (foretrukket, sikrer den hurtigste levering), kreditkort, bankoverførsel.

Betaling skal ske inden for 4 dage efter købstidspunktet.

Levering

Alle vores frø er forsigtigt pakket i boble eller polstrede konvolutter, der reducerer risikoen for at beskadige frøene betydeligt (f.eks. Ved en stempling).

Hver pakke afsendes senest 2 arbejdsdage efter modtagelsen af betalingen.

Frø leveres af Poczta Polska (det polske postvæsen) med prioriteret post med forventet leveringstid fra 3 til 13 arbejdsdage. Andre varer leveres med kurertjeneste med forventede leveringstider i området fra 2 til 10 dage som angivet i forsendelse og levering afsnit .

Alle forsendelser, uanset om der er post eller kurer, er registreret for at øge sikkerheden og sikkerheden ved levering. 

Retur og klager

Køber har ret til at returnere ubrugte og uåbnede varer købt inden for 14 dage, men køberen er forpligtet til at dække leveringsomkostningerne ved returnering af varerne.

Klager skal ske skriftligt ved hjælp af elektronisk post. Klager skal indeholde følgende oplysninger: Køberoplysninger (navn og efternavn, kunde id), navn på den eller de varer, der er genstand for klagen, årsagen til klagen og om muligt fotografier af emner, der er omfattet af klagen med batchnummeret synligt.