• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Hortensia-gødning

Gødning til hortensiaer er blandt de mest populære produktkategorier i vores havebutik. Vi tilbyder et bredt udvalg af de fineste hortensiaarter og -varianter, der er tilgængelige, men ingen kan nå deres fulde ornamentale potentiale uden den rigtige planteernæring. Ejere af disse pragtfulde buske er godt klar over, at hortensiaer kræver ekspertpleje, og valget af gødning afhænger ofte af den ønskede blomsterfarve.

I vores havebutik finder du den fremragende Biopon farveforstærkende gødning til Røde og Pink Hortensiaer og det specifikke "Intensywne Barwy" (Levende Farver) gødning til Blå Hortensiaer. Hvis du ønsker, at dine planter blomstrer rigeligt i levende farver, vil disse produkter opfylde alle dine behov! Vi tilbyder også den effektive Specifik Hortensia Gødning med Mikronæringsstoffer i økonomipakker, ideel til at nære selv de mest kraftige planter.

Produkterne i vores butik udmærker sig med den højeste kvalitet og hjælper med at opretholde den lave jord-pH, som planterne har brug for at trives. Find ud af mere om vores brede produktudvalg, tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende opdateringer om nye produkter. Du kan købe startgødning til hortensiaer, regelmæssig planteernæring til brug i hele vegetationssæsonen og nødgødning til syge planter til ekstremt konkurrencedygtige priser i vores havebutik. Vi tilbyder også overkommelig hjemmelevering! Køb de bedste gødninger online - hurtigt, uden at betale for meget, og hjemmefra!