• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Hortensia-gødning

Hortensia-gødning tilhører de mest besøgte produktkategorier i vores havebutik. Der er et bredt udvalg af de smukkeste hortensiaarter og -sorter, der er tilgængelige på markedet, men alligevel ville ingen af dem være i stand til fuldt ud at udvikle sine ornamentale træk uden korrekt valgt planteføde. Ejere af disse storslåede buske ved, at hortensiaer har brug for professionel støtte, og valget af gødning afhænger ofte af den ... ønskede blomsterfarve.

Vores havebutik tilbyder den fremragende Biopon farveforbedrende gødning til røde og lyserøde hortensiaer og "Intensywne Barwy" (levende farver) målgødning til blå hortensia. Hvis du vil have dine planter til at blomstre rigeligt i levende farver, vil disse produkter opfylde alle dine krav! Den effektive Target Hydrangea Gødning med mikronæringsstoffer, der tilbydes her i økonomipakker, er også tilgængelig her. Dette produkt giver næring til selv de største, mest kraftfulde planter.

Produkter, der er tilgængelige i vores butik, skiller sig ud med den højest mulige kvalitet og sikrer, at jordens pH holdes på det lave niveau, som planterne har brug for for at forblive i god form. Lær mere om vores brede produktvalg, tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag regelmæssige opdateringer om nye produkter. Du kan købe starterhortensia-gødning, regelmæssig plantemad til brug i hele vegetationssæsonen og nødgødning til sygdomsramte planter til usædvanligt konkurrencedygtige priser i vores havebutik. Vi tilbyder også overkommelig levering til hjemmet! Køb de bedste gødninger online - hurtigt uden for meget betaling og hjemmefra!