• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Havemøbler

Havemøbler udgør et nødvendigt supplement til ethvert afslapningssted udenfor. De produkter, der findes i vores butik, gør din balkon, terrasse, gårdhave eller skyggefuldt hjørne til et sikkert, hyggeligt tilflugtssted. Har du brug for havemøbler for at arrangere en familiefest eller en fest med venner? Eller måske har du bare brug for et roligt sted at læse en bog? Du finder møbler, der passer til disse, ofte modstridende, behov i vores butik.

Er du træt af almindelige rottingstole? Invester i den nye luksus! Der er komfortable, stilfulde sæder til overkommelige priser i vores havebutik. Se på den elegante KNIT-pouffe, der er ideelt egnet til haver og terrasser og fås i mange forskellige farver (vi anbefaler især modellerne sandbeige og blå). Vil du købe et nyt bord? Vælg en der tilbyder praktisk opbevaringsplads på samme tid. Køb rattan Funktionel havevogn - cocktailkabinet med en kølekontainer til drikkevarer, der passer til selv de mindste balkoner. Hvad kan være mere forfriskende på en varm sommerdag end en iskold limonade? Dit eget havebrusebad! Vi tilbyder ERGO - CELLFAST havebrusebase / stativ til en ekstremt konkurrencedygtig pris. Det er let at montere, holdbart, let, men alligevel stabilt - dette er en investering, der vil betale udbytte i årevis! Hvis du tilbringer masser af tid på dit afslapningssted, kan du overveje at købe en rummelig 310-liters Boxe Rate-havekiste fra Prosperplast. Du kan opbevare puder, tæpper og andet nyttigt tilbehør i det. Hvis du gerne vil se flere produkter af den slags, kan du besøge afsnittet Havekister og kasser.

Garden Seeds Market skiller sig ud med et bredt udvalg af nyttigt, funktionelt tilbehør til have og havearbejde, der er tilgængeligt til overkommelige priser. Du kan købe havemøbler af kendte mærker (Prosperplast, CELLFAST) med omkostningseffektiv levering i vores butik. Udnyt rabatter og specialtilbud til vores faste kunder. Med lidt hjælp fra vores side skaber du en balkon eller terrasse med dine drømme, hvilket sparer tid og penge i processen. Se selv!