• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Vegetabilsk gødning

For at få succes med grøntsagsdyrkning i hjemmet er du simpelthen nødt til at bruge vegetabilsk gødning. Den rettidige, omhyggelige, passende startgødskning og tilskud af de udviklende planter er helt afgørende. Ikke alt afhænger af dit hårde arbejde og omhyggelighed. Velafbalancerede, omhyggeligt tilberedte tilsætningsstoffer og gødning, der passer til bestemte arts behov, er nøglen til succes her. Kun dokumenterede produkter fra pålidelige, pålidelige kilder, underskrevet af respekterede mærker, sikrer de ønskede effekter.

Der er et bredt udvalg af organisk, mineralsk og mineral-organisk gødning tilgængelig i vores online-butik. Hvis du har til hensigt at fodre din køkkenhave på den organiske måde, BIO-gødning til plantning, transplantation og generel gødning i en kop, BIO-gødningspinde til urter og grøntsager fra Compo og de to målprodukter: flydende eller granuleret organisk vegetabilsk gødning hjælpe dig med at nå dine mål. Du kan også bestille tørret gødning og flydende guano her! Vi tilbyder også professionelle produkter til fodring af de mest krævende grøntsagsarter - agurker, peberfrugter og tomater. Hvis du drømmer om at høste store oksehjerttomater fra din have, skal du gødge dine planter med den specielle tomat- og pebergødning fra Florovit, den langvarige, mest effektive tomat-, agurk- og urtegødning eller "Zdrowy Pomidor" (sund tomat) Bladgødning med zink fra Zielony Dom. For at styrke de planter, der er modtagelige for sygdomme, skal du investere i Biosept Activ Spray - et miljøvenligt produkt med grapefrugtekstrakt, der ikke kan betragtes som et plantebeskyttelsesmiddel og derfor kan anvendes efter ønske på grøntsagsbede.

Stol på os og udnyt det store tilbud på Garden Seeds Market for at købe premium vegetabilsk gødning til en overkommelig pris. Vi opfordrer dig til at gøre det med det samme!

Herba Strong - vitamin nærende til urter - 30 ml - -10%
19.98 kr 22.20 kr
Almindelig gødning med langsom frigivelse - Compo® - 40 g - -10%
20.96 kr 23.28 kr
Krystallinsk gødning til paprika - Ziemovit® - 200 g - -10%
40.86 kr 45.40 kr
Krystallinsk nødgødning - Ziemovit® - 200 g - -10%
40.86 kr 45.40 kr
BIO Urte- og vegetabilsk gødningspinde - Compo® - 20 szt. - -10%
49.50 kr 55.00 kr
All-purpose mineralgødning - Fruktovit® - 1 liter - -10%
50.04 kr 55.60 kr
Flydende organisk vegetabilsk gødning - Target® - 1 liter - -10%
63.72 kr 70.80 kr
Tomat- og paprika-gødning - Florovit® - 1 l - -10%
66.24 kr 73.60 kr