• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Gødning til mosinficerede græsplæner

Gødning til mosinficerede græsplæner løser alle dine problemer med et invaderet, forladt græs, der er tilgroet med grimme mosetopper. Hvis du leder efter professionel hjælp til at hjælpe din græsplæne med at få sin egen styrke og tykkelse tilbage, skal du vælge vores professionelle græsgødning og græsplæner, der er beriget med mikronæringsstoffer. Vi anbefaler blandt andre fremragende produkter målgødning til mosede græsplæner, "Długotrwały efekt" (langvarig effekt) gødning til græsplæner med mos og Agrecol Hortifoska (fosfor-kaliumgødning til haveplanter) til græsplæner med mos. Alle ovennævnte produkter indeholder jern og skal anvendes ved udsendelse.

Vores gødning til mosinficerede græsplæner supplerer det kraftige græs optimalt og stimulerer dets fræsning. Tilsætningen af jern hjælper med at slippe af med mosen, der konkurrerer med græs om vand og næringsstoffer. Produkter, der er tilgængelige i vores butik, viser 2-i-1-effekter: de befrugter jorden og dræber den uønskede mos. Hvis du tvivler på deres effektivitet, kan du prøve dem og se selv, hvor effektive de er.

Florovit-gødning til mosede græsplæner, kalk-magnesiumgræsgødning fra Target, Anty-Mech (anti-mos) fra Substral og andre produktive, lette at anvende produkter, der fås i forskellige størrelser, kan købes til overraskende konkurrencedygtige priser her. Tjek eller overkommelige priser og køb alle slags haveprodukter, værktøjer og udstyr med gratis levering til hjemmet. At dyrke et tæt, smaragdgrønt, sundt græs uden tomme pletter og mos er virkelig let med den rigtige gødning påført i henhold til producentens retningslinjer. Vi leverer det lige til din dør - lad os bare hjælpe dig! Lad os shoppe!