• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Træovertræk og netting

Træbeskyttelser og netting tilbyder en effektiv metode til at beskytte dine planter mod skadelige adfærd fra katte, kaniner, harer og andre dyr, der er kendt for at fjerne barken fra træer. Disse beskyttelser er let tilgængelige i forskellige størrelser i vores butik. Så hvorfor vente? Køb træbeskyttelser og netting til en lommevenlig pris og sig farvel til potentiel skade!

Om foråret og efteråret, når du planter træer i din have, er det nemt at antage, at det blot at flade jorden ud og vande planten afslutter dit arbejde. Husdyr som hunde, katte og kaniner, såvel som vilde dyr, kan være en betydelig trussel mod unge træer. Nogle kan bruge barken til at skærpe deres kløer, mens andre ser det som en lækker snack. Men ethvert tab af bark øger træets sårbarhed over for alvorlige sygdomme, herunder den frygtede bakterielle canker. For at mindske sådanne risici bør du overveje vores beskyttende træovertræk i størrelser som 55 cm, 80 cm eller 100 cm. Det holdbare mørkegrønne overtræk beskytter ikke kun dine planter mod dyr, men tilføjer også æstetisk værdi. Vi mener, at dine blomsterkanter og grøntsagsbede også kan drage fordel af ekstra beskyttelse. Til dette formål tilbyder vi vores Border net – med en maskestørrelse på 15 mm, størrelse 0,4 x 5 m – til en overkommelig pris. Har du brug for noget større? Tjek vores 0,8 x 50 m Border net! Med vores brede sortiment af beskyttelser og netting er du sikker på at finde den perfekte pasform til din have.

Udforsk vores sortiment og beskyt din have mod uønsket dyreopmærksomhed til konkurrencedygtige priser, alt sammen med en 100% succesgaranti. Vi byder dig varmt velkommen til en shoppingoplevelse, hvor kundetilfredshed er vores højeste prioritet!