• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Stier, fortove og indkørsler

Stier, fortove og indkørsler kræver regelmæssig rengøring. Hvis du ønsker, at de til enhver tid skal se upåklagelig ud, kan du lære mere om de produkter, vi tilbyder i denne underkategori. Hvad kan vi gøre, når snavs samles mellem brostensbelægningen og fortovets fliser og ukrudt ser ud til at overtage hver spalte? Vores pålidelige værktøjer og rengøringsmidler letter pleje af nærområdet til dit hjem.

Den nyligt lagt brostensbelagte eller nyhældede beton ser altid ren og pæn ud. Med tiden vises alger, lav, mos, levervorter og andre svære at fjerne pletter. Heldigvis har vi Arox 500-ml alger og lavfjerner til brostensbelægning, fortove og vægge. Dette produkt leveres klar til brug i en praktisk flaske med en sprøjte. Værdsætter du høj produktivitet? Køb det 250 ml eller 1000 ml langtidsvirkende Roundup Herbi Block koncentrat til stier og indkørsler. Disse fremragende rengøringsmidler eliminerer alt plettet. Bestil belægningsbørste til fortove og indkørsler eller QuikFit Fiskars fugemasse, der nu fås til en speciel pris for at slippe af med ukrudt, mos og snavs fra pletter, der er svære at få adgang til.

Værktøjer af høj kvalitet og øjeblikkeligt fungerende rengøringsmidler fås i vores butik til konkurrencedygtige priser. Vi har samlet et udvalg til de bedste mærker - førende inden for rengøringsmarkedet. Arox, Sumin og Fiskars produkter hjælper dig med at holde dine stier, fortove og indkørsler ideelt rene. Dette er så let - shoppe online og se selv!