• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Plantevækst og udbyttefremmere

Plantevækst og udbytteforstærkere hører til de vigtigste videnskabelige resultater i det moderne landbrug. Disse produkter styrker planter, der er svækket af ugunstige dyrkningsforhold, forbedrer deres robusthed og styrke samt forbedrer det afgrødeproduktionspotentiale direkte: antallet af producerede blomster, frugt og grøn massevolumen. Vores online havebutik giver dig mulighed for at vælge mellem en lang række af de bedst tilgængelige vækst- og udbytteforstærkere!

Vi tilbyder blandt mange andre produkter tilsætningsstoffer rig på mikronæringsstoffer, der sjældent findes naturligt (f.eks. Titanium), produkter, der indeholder stammer af nyttige bakterier, der hjælper dig med at slippe af med de skadelige jordpatogener og øger plantevitaliteten, regeneratorer, der stimulerer skadede rødder til at vokse og endda de storslåede stoffer, der tiltrækker bestøvende insekter!

Vi anbefaler produkter, der er populære blandt og højt anset af professionelle gartnere, såsom Asahi SL - energiforøgende og udbytteforbedrende produkt til frugt, grøntsager og industrianlæg, Tytanit - en fantastisk løsning til udbytteforøgelse af tomater, paprika, jordbær, solbær, kirsebær og mange andre planter og Grevitax, der stimulerer vækst og forbedrer grøn massevolumen. En fremragende rodgenerator fra Goteo, Superplon K til svage, pining væk planter, sygdomsresistens øger Guard H i to versioner til frugt og grøntsager samt Biopolin og Wabicol, der tiltrækker bier til dit drivhus og grøntsagsbede, kan alle findes i vores tilbud.

Du kan købe ovennævnte og mange andre fremragende, gennemprøvede og testede forstærkere, tilsætningsstoffer og gødning fra de højt ansete producenter (Agrecol, Sumin, Target) til overkommelige priser i vores havebutik. Gør god brug af vækst- og udbytteforstærkere for at høste pænt formet, sød frugt og grøntsager af høj kvalitet, selv i mindre gunstige årstider. Vi inviterer dig til en shoppingtur!

Asahi SL - vækst- og udbytteforstærker - Sumin® - 10 ml - -10%
40.32 kr 44.80 kr
Kampagnen slutter
Biopolin - tiltrækker bier og andre bestøvende insekter - Sumin® - 10 ml - -10%
42.12 kr 46.80 kr
Kampagnen slutter
Improver + - vækstforstærker til alle slags planter - BIOPON® - 20 ml - -10%
68.04 kr 75.60 kr
Kampagnen slutter
Multiroots - effektiv rodudviklingsgelgødning - Sumin - 100 ml - -10%
78.74 kr 87.48 kr
Kampagnen slutter
Asahi SL - vækst- og udbytteforstærker - Sumin® - 50 ml - -10%
90.72 kr 100.80 kr
Kampagnen slutter
Asahi SL - vækst- og udbytteforstærker - Sumin® - 100 ml - -10%
138.60 kr 154.00 kr
Kampagnen slutter