• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Græs- og græsgødning

Plænegødning tilbyder den pålidelige metode til forbedring af græsstilstanden efter vinteren, eliminer mos, der nu og da angriber dit torv og fylder tomme huller, der får plænen til at se grim ud. Produkterne nedenfor er komplette ECK-græsplæne NPK-gødning, ofte beriget med mikronæringsstoffer, der forbedrer jordbearbejdning, sygdomsresistens, frosthårdhed og giver græsset en lysegrøn farve og ... bekæmp ukrudt! Produkter fra kendte mærker (Agrecol, Biopon, Substral, Target og mange andre), der fås til konkurrencedygtige priser i vores butik, udgør en langsigtet investering i det sunde, smukke og resistente græs. Tjek vores græsgødning! Vi tilbyder kun de bedste produkter af den type!

Vi tilbyder billige og effektive, brugervenlige græsplængødningsstoffer til alle formål: "Efekt Dywanu" (Tæppeffekt) Plænegødning fra Target, "100 dni" (100 dage) Plængødning, beregnet til at blive brugt to gange i en sæson, fra Substral og den lige så effektive langvarige græsgødning fra Biopon. Hvis du planlægger at begrænse græsvæksten, skal du bruge "Mniej Koszenia" (Mindre klipning) Plænegødning fra Target. Er der mere mos end græs på din græsplæne? Du skal straks bestille produkter til bekæmpelse af mos: "Magiczna Siła" (Magisk kraft) Nødgødning til mosinficerede græsplæner fra Substral, Florovit-gødning til mosinficerede græsplæner eller en række andre pålidelige produkter fra vores andre mærker. Vi har multikomponentprodukter på lager. Nogle indeholder ekstra jern og forbedrer den generelle tilstand og udseende af græsset. Vores valg omfatter også gødning, der forhindrer græsset i at gulne og bekæmper ukrudt (f.eks. Hortifoska (fosfor-kaliumgødning til haveplanter) fra Agrecol og Biopon-gødning til ukrudtsinficerede græsplæner). Vi tilbyder også professionelle gødningsprodukter til eftersåning, opsætning af nye love og fuldstændig foryngelse af det forsømte torv samt et bredt udvalg af fremragende efterårsgødning, der giver dig mulighed for at forberede græsset til vinteren.

Se nærmere på produkterne samlet i denne afdeling! Hver græsplænejer vil finde produkter, der gør det muligt for hende eller ham at behandle det omfattende. Vores græsplængødning er velegnet til både dekorative, velplejede græsplæner og de intensivt anvendte golfbaner og sportsgrene. Lad os vise dig, hvor smukt dit græs kunne se ud, når du har suppleret det med den rigtige gødning.

Plængødning - Tæppeeffekt - Target® - 150 g - -10%
38.52 kr 42.80 kr
Prydgræsgødning - Sumin - 1 kg - -10%
53.66 kr 59.62 kr
Efterårsplængødning - Florovit - 1 kg - -10%
60.12 kr 66.80 kr
Almindelig gødning - Have - Planta® - 3 kg - -10%
73.32 kr 81.46 kr
BIO Lawn Gødning - Compo® - 1,5 kg - -10%
90.36 kr 100.40 kr
Plæneforyngende gødning - Target® - 4 kg - -10%
122.76 kr 136.40 kr
EKSTRA langvarig Osmocote græsgødning - Substral® - 1,5 kg - -10%
142.56 kr 158.40 kr
Gødning til mosinficerede græsplæner - Florovit® - 5 kg - -10%
174.60 kr 194.00 kr
Planteforyngende gødning - Target® - 8 kg - -10%
270.20 kr 300.22 kr