• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Geranium gødning

En effektiv geraniumgødning er et absolut must for at dyrke disse rigeligt blomstrende potteblomstrende planter. Denne art blomstrer overstrømmende og lang, og da den oftest plantes i mindre beholdere, skal den vandes dagligt, hvad der kan føre til næringsstofmangel i jorden. Planter uden mikro- og makronæringsstoffer holder op med at vokse og udvikle blomsterknopper. Gødning af pelargoner med ubalanceret plantefoder, der ikke er egnet til denne art, viser sig også at være utilstrækkelig og endda skadelig. Gødning med overskydende kvælstofindhold og ukorrekt balance af kalium og mikronæringsstoffer forårsager uønsket tilvækst af grøn masse, hvilket forsinker udviklingen af blomsterknopper og mindsker deres antal.

Derfor, hvis du ejer de yndige klassiske eller cascading pelargoner, skal du gøre denne lille indsats og passe ordentligt på dem! Vores online havebutik giver dig mulighed for netop det. Vi har samlet de gennemprøvede, effektive gødninger fra anerkendte producenter under vores tag. Du kan bestille blandt mange andre storslåede produkter ,, Agrecol Geranium Gødning, den flydende "Intensywne Barwy" (Levende farver) Target Geranium Gødning og Florovit Geranium Gødning - alle tilgængelige til overraskende lave priser. Takket være deres flydende form er de så lette at anvende. Du behøver kun at måle en anbefalet dosis ved hjælp af flaskehætten og blande den med vand. Vi tilbyder også Geranium Gødningspinde fra Biopon, der sikrer stabil vækst og rigelig blomstring og den mest effektive langvarige Target Geranium Gødning. Disse to produkter skiller sig ud med udvidet ydeevne og giver dig mulighed for at springe over regelmæssig tilskud et stykke tid. Vi anbefaler dem til alle travle mennesker og dem, der rejser ofte.

Lær mere om det rige sortiment, der findes på Garden Seeds Market. Vi tilbyder alt, hvad der er nødvendigt, og som kan komme til nytte i at tage sig af altanblomster. Du er mere end velkommen til at gennemse Gødningsafdelingen grundigt.

Geranium gødningspinde - stabil vækst og rigelig blomstring - 30 stk - -10%
22.62 kr 25.14 kr
Kampagnen slutter
Geraniumgødning - BIOPON® - 500 ml - -10%
38.88 kr 43.20 kr
Kampagnen slutter
Vermicompost til pelargoner og andre altanplanter - BIOPON - 1 liter - -10%
43.56 kr 48.40 kr
Kampagnen slutter
Geraniumgødning - Terrasan® - 1 l - -10%
46.62 kr 51.80 kr
Kampagnen slutter
Flydende geraniumgødning "Intensywne Barwy" (Levende farver) - Target® - 500 ml - -10%
52.68 kr 58.54 kr
Kampagnen slutter
Geraniumgødning - Florovit® - 500 ml - -10%
54.08 kr 60.08 kr
Kampagnen slutter
Flydende geraniumgødning "Intensywne Barwy" (Levende farver) - Target® - 1 liter - -10%
57.20 kr 63.56 kr
Kampagnen slutter
Mineralsk geraniumgødning - Fruktovit® - 1 liter - -10%
57.30 kr 63.66 kr
Kampagnen slutter
Geraniumgødning - Florovit® - 1 liter - -10%
69.12 kr 76.80 kr
Kampagnen slutter