• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Lavendel gødning

Lavendelgødning giver dig mulighed for at skabe et ægte middelhavs, provencalsk klima i din have! Vores online havebutik tilbyder gødning, der hjælper dig med at fodre lavendelplanter, der dyrkes på grænser og i potter, leveret af de bedste, højt ansete producenter fra hele Europa.

Hvis du drømmer om lange, rigeligt og pålideligt blomstrende planter, skal du investere i premium NPK lavendelgødning. De rigtige andele af nitrogen, fosfor og kalium spiller den største rolle i korrekt befrugtning af denne plante. At købe f.eks. "Fioletowe Pole" (Purple Field) Lavendel Gødning fra Target giver dig 100% sikkerhed for, at du får et produkt, der er omhyggeligt forberedt og strengt dedikeret til lavendel ernæringsmæssige behov. Overflod af makronæringsstoffer sikrer en afbalanceret, sprudlende vækst af dine underbuske såvel som deres rigelige blomstring, vinterhårdhed og endda ... intensiteten af duft.

Vores online havebutik tilbyder certificeret lavendelgødning i pulverform og flydende koncentratform i pakker med forskellige vægte og mængder. De oprindeligt pakkede produkter leveres med detaljerede doseringsinstruktioner, hvad der gør korrekt tilskud af subbuske let og tilgængeligt for havefagfolk og begyndere. Vi står for konkurrencedygtige priser og ekstraordinære sæsonbestemte tilbud. Hold øje med vores tilbud, så din have vil trives, blomstre og bære frugt rigeligt hele sæsonen. Vi inviterer dig til en praktisk shoppingtur med hjemlevering!