• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Græsplæne

Velkommen til vores Afdeling for Græsfrø! Opdag førsteklasses græssorter, der er velegnede til forskellige landskaber. Udforsk det brede udvalg i vores online havebutik! Vi har organiseret vores produkter i veldefinerede underkategorier for din bekvemmelighed, så du hurtigt kan finde de specifikke græsfrø, du har brug for.

Ønsker du at dyrke en frodig, grøn græsplæne i et solrigt og sjældent vandet område? Vores udvalg af græsfrø til tørre forhold er ideelt. For skyggefulde områder, tjek vores Græsfrø kategori, som omfatter arter og sortblandinger, der trives med minimal sollys, hvilket sikrer tæt og omfattende vækst. Hvis din græsplæne er bestemt til at være et legeområde for børn, overvej vores rekreative og sportsgræsblandinger, kendt for deres ekstraordinære slidstyrke. Universelle græsfrø er alsidige, velegnede til forskellige indstillinger, herunder prestigefyldte showcase græsplæner. Har du brug for en robust græsplæne til krævende anvendelser? Vores professionelle græsfrøblandinger er perfekte til fodboldbaner, vejsider, offentlige pladser og parker. Vi tilbyder frø i forskellige pakkestørrelser, herunder økonomiske bulk muligheder i vores kategori for Store Græsfrøpakker, alt til overkommelige priser. Til mindre reparationer har afdelingen for Eftersåning og Græsplænereparation lige de rigtige reparations- og genoplivningskits.

Vi samarbejder udelukkende med førende, velrenommerede græsfrøproducenter, herunder Barenburg, Trawnik Polski, Biopon, Compo og Target. Deres konsekvent højkvalitetsprodukter sikrer kundetilfredshed. Skab din ideelle græsplæne med vores hjælp og nyd konkurrencedygtige priser!

35.87 kr