• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Plant mad tåger

Planteføde-tåger hører til de let anvendelige gødningsplanter, der er beregnet til hurtig genopfyldning af næringsstofmangler. At tage ordentlig pleje af hjemmeplanter og altanplanter er ikke så let, da det måske ser ud ved første øjekast. Selv mindre krævende arter kan reagere dårligt på ugunstige omgivelser og forhold, såsom overdreven vanding eller tørke, vask af mineraler væk fra jorden, forkert temperatur eller belysning. Sygdomme og skadedyr udgør endnu en form for trussel mod planterne og kan også forværre deres tilstand.

Derfor, hvis du ønsker at give dine orkideer, bregner og andre potteblomster optimale udviklings- og vækstbetingelser, skal du vælge øjeblikkelig virkende, effektiv og effektiv befrugtende tåge. De er absolut nødvendige i vanskelige situationer. Den innovative formel for disse produkter giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at fodre planterne gennem deres løv. Næringsstoffer, som disse produkter indeholder, kommer i en let assimilerbar form og absorberes lige efter påføringen. Resultaterne af bladgødskning kan allerede ses efter et par påføringer. Gødningståger fås til usædvanligt konkurrencedygtige priser i vores online havebutik.

Bestil universal-tågen til hjemmet og altanen og få et produkt, der kan bruges til at tage sig af de populære potteplanter! Vi anbefaler også den fremragende bregnetåge, der hjælper dig med at støtte disse kræsen og følsomme planter samt et bredt udvalg af orkidédåser - tag i betragtning en af vores bestsellere - "Srebrna Ochrona" (Silver Protection) Orchid Mist, der nærer og vande disse smukke blomster, desinficerer dem og beskytter mod skimmel og sygdomme!

Se nærmere på vores produkter, læs beskrivelserne og lav en ordre, der hurtigt vil blive leveret lige til din dør. Vi inviterer dig til shoppingtur med en tilfredshedsgaranti.