• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Efterår og vinter gødning

Efterårs- og vintergødning giver dig uvurderlig hjælp til at tage sig af planter uden for deres vegetationsperiode. Denne kategori omfatter produkter dedikeret til potteplanter, der også overvintrer indendørs og haveindbyggere. Hvis du ønsker at opfylde ernæringsmæssige krav til dine hjemmeplanter, skal du vælge Biopon Autumn-Winter Gødning eller "Zimovit Forte" fra Agrecol. Disse hurtigtvirkende flydende gødninger genopfylder næringsstofmangler og forbedrer planternes modstandsdygtighed over for stressforhold, såsom tør luft og høj temperatur i de opvarmede rum.

For at beskytte træer, buske og græsplæner mod vinterfrost skal du tage nogle målprodukter i betragtning: Autumn Gødning til prydplanter og Autumn Lawn Gødning vil øge dine plantes hårdhed betydeligt. Takket være de to sidstnævnte vil du være i stand til at nyde tæt, sund græs uden grimme tørre pletter, og dine prydtræer og buske vil hurtigt vågne op efter vinterdvalen uden nogen skade.

Vores online havebutik tilbyder effektive flydende gødninger og let at påføre granulater med udvidet ydeevne. Du har førsteklasses efterårs- og vintergødning fra de respekterede producenter inden for din rækkevidde nu. Klik eller tryk på de valgte produkter, drage fordel af den overkommelige levering til hjemmet og glem en gang for alle tider den trættende søgning efter nødvendige produkter i traditionelle havecentre. Her finder du gennemprøvede, højt ansete produkter med detaljerede doseringsinstruktioner. De er nemme at bruge, hurtigt tilgængelige for planterne og effektive. Vi opfordrer dig til at shoppe på vores Garden Seeds Market og er der for at hjælpe dig!