• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

ormekompost

Vermicompost kommer til at tænke på først og fremmest i forbindelse med miljøvenlige, organiske plantekulturer. Og med rette! Ved du tilfældigvis, hvilken slags gødning eller plantemad er skjult bag dette populære handelsnavn? Vermicompost er en flydende gødning produceret af fæces fra røde wigglers og andre regnorme. Dette usædvanligt værdifulde organiske stof er ren humus, der ikke kun indeholder næringsstoffer, som planter har brug for, men også nyttige bakterier, der kommer fra det røde wiggler-fordøjelsessystem. Vermicompost fodrer planter og forbedrer jordkvaliteten på samme tid, hvilket forhindrer jorden i pludselig reaktionsændring, forstyrrelser i næringsbalancen og i at blive mager.

Denne 100% naturlige gødning til hjemmet, altanen og haven passer til alle planter, hvad enten de er dekorative, nyttige eller spiselige. I modsætning til mineralprodukterne indeholder den ikke store doser makronæringsstoffer, så du skal ikke bekymre dig om mulig overgødning eller forbrænding af dine planter. Produktet, der tilbydes her, er effektivt, sikkert og koncentreret og dermed usædvanligt effektivt. Det bruges mest som en vandopløsning under vanding. Leder du efter en gødning, der passer til alle planter? Vælg dette produkt og se ikke længere! Bemærk dog, at ikke hver vermicompost, der er tilgængelig på markedet, ville være lige så effektiv. Sørg for at vælge vermikompostprodukter uden kunstige tilsætningsstoffer ved at købe produkter fra anerkendte producenter og mærker. Ligesom dem, hvis gødning og plantemad er tilgængelige i vores havebutik!

Vi anbefaler vermicompost fra det gennemprøvede Agrecol-mærke, der fås i forskellige størrelser. Super Forte Biohumus med sit afbalancerede mineralindhold er perfekt egnet til fodring af grøntsager og rigeligt blomstrende sommerplanter såsom efterfølgende petunier og pelargoner. Hvis du ejer en orkideesamling, skal du vælge MAX-STORCZYK (Orchid-Max) vermicompost fra Target. Det er specielt sammensat til at passe til de specifikke krav til disse smukke blomster. Vores online havebutik tilbyder professionel vermikompostberiget jord til grøntsager, urter og blomster, der vil sikre et godt forspring for alle dine grønne venner. Vi opfordrer dig til at drage fordel af vores overkommelige priser og omkostningseffektiv levering hjem til din dør. Se på vores tilbud, vælg det bredeste udvalg af naturlige organiske gødninger på markedet, og begynd at nyde smukke, rigeligt blomstrende planter. Vi er der for dig!