• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Gødning i vanddåser

Gødning på vanddåser giver dig mulighed for at befrugte planter bekvemt og med øjeblikkelige resultater uden behov for omhyggeligt at måle de optimale doser af plantefoder og tilberede vandingsopløsning. Disse kvalitetsprodukter sælges i containere udstyret med forstøvere. Hver sprøjteende har et specielt stik, der giver dig mulighed for at fastgøre haveslange til den. Takket være denne funktion kan du påføre gødningen under din daglige vandingsrutine. Denne løsning er let og effektiv på samme tid. Prøv det og se, hvor let gødningsfordeling kan blive!

Vores online havebutik tilbyder professionel gødning til rododendroner, roser, andre blomstrende planter og græsplæner i praktiske vanddåser. Hvis du ejer en kat eller en hund, skal Urynal - Plænebeskyttelse mod hundens urin, et produkt, der hurtigt nedbrydes og beskytter græs mod forbrændinger, komme til nytte i din have.

Se også på andre Zielony Dom-produkter. Fytostop genopfylder kvælstofforsyningen i visne planter, mens Farvel til Brown Lawn Spots giver dig mulighed for at befrugte græs efter vinteren ved hjælp af en let betjent vandkande. Shop hurtigt og bekvemt online i vores butik, og få let at bruge og øjeblikkeligt virkende planteplejeprodukter. Gødning fra kendte mærker, som tusinder af erfarne gartnere og landmænd stoler på, er tilgængelige til budgetvenlige priser i vores onlinebutik. Vi opfordrer dig også til at besøge andre produktkategorier. Vi er sikre på, at du finder nogle interessante ting der!