• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Gødning i vanddåser

Gødning i vandkander tilbyder en bekvem og øjeblikkelig måde at gøde planter på uden behov for omhyggeligt at måle optimale doser af planteføde eller forberede vandingsopløsninger. Vores produkter af førsteklasses kvalitet sælges i beholdere udstyret med forstøvere. Hver sprayende har en særlig stik, der gør det muligt at tilslutte en havevandslange, hvilket gør det muligt for dig at anvende gødning under din almindelige vandingsrutine. Denne løsning er både nem og effektiv. Prøv det og se, hvor enkel gødningfordeling kan være!

Vores online havebutik tilbyder professionel gødning til rhododendroner, roser, andre blomstrende planter og græsplæner i praktiske vandkander. For kæledyrsejere er vores Urynal - Græsbeskyttelse mod Hundeurin et must-have. Det nedbryder hurtigt urin og beskytter græs mod forbrændinger, hvilket gør det til et praktisk tilføjelse til din have.

Udforsk også andre produkter fra Zielony Dom. Fytostop genoplivner nitrogenforsyningen i visne planter, mens Farvel til Brune Græsplætte hjælper dig med at gøde græsset efter vinteren ved hjælp af en bekvemt håndterbar vandkande. Køb hurtigt og ubesværet online i vores butik for letanvendelige og hurtigtvirkende plantepasningsprodukter. Gødning fra anerkendte mærker, som tusindvis af erfarne gartnere og landmænd stoler på, er tilgængelige til budgetvenlige priser. Vi opfordrer dig til også at udforske vores andre produktkategorier. Vi er overbeviste om, at du vil finde noget, der vækker din interesse!