• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Petunia-gødning

Petunia-gødning garanterer levende grønne kaskader. Kun dedikeret balkonblomstegødning giver dig mulighed for at opretholde et flot udseende af tætte, naturlige buketlignende tuer i dine potter. De nyeste, mest sprudlende blomstrende petunia-sorter skiller sig ud med fremragende styrke og evne til at producere nye blomsterknopper hele sæsonen: fra forår til første efterårsfrost. For at gøre det muligt for planter at vokse og udvikle sig på den måde, er du nødt til regelmæssigt at fodre dem med en afbalanceret sammensætning af makro- og mikronæringsstoffer, især dem, der er ansvarlige for korrekt rodfunktion og rigelig blomstring.

Vores udvalg af professionel petunia og efterfølgende petunia-gødning omfatter sådanne havearbejde som den pålidelige Substral Flowering Plant Gødning, der understøtter blomstring af efterfølgende petunier, petunier, fuchsias og begonier, den hurtigt assimilerbare Fruktovit Mineral Trailing Petunia Gødning og den hurtigtvirkende Florovit Trailing Petunia, Petunia og Cascadia gødning. Ovennævnte produkter fås i flydende form, fordi de krævende altanblomster bedst fodres under hverdagens vandingsrutine. Hvis du kun foretrækker produkter med langsom frigivelse, der påføres et par gange i løbet af en sæson, kan du lide Target Long-lasting Geranium and Trailing Petunia Gødning, der hører til den mest effektive vegetabilske mad, der er tilgængelig. Denne fremragende granulerede gødning, beregnet til udsendelse, indeholder en stor dosis magnesium, der sikrer udvikling af adskillige, farvestrålende blomster.

Hvert produkt, som du finder i denne underkategori, er fremstillet med overdrevne ernæringsmæssige krav til forskellige petunia-varianter i tankerne. Det vil levere de ønskede resultater og give dine planter den nødvendige energi til pålidelig, lang, rigelig blomstring. Udnyt vores konkurrencedygtige priser, hold øje med sæsonbestemte tilbud, og køb husholdnings- og haveprodukter med gratis levering. Bliv en glad Garden Seeds Market-kunde - det giver virkelig mening!