• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Jordtestere

Jordtestere vil beskytte dig mod fejl og lade dig forberede dig endnu bedre til såning og plantning. Ved du, hvordan du fortæller, om jorden har den ønskede reaktion? Hvordan måles jordtemperatur, og er det overhovedet muligt at teste jordens fertilitet? Du får svar på alle disse spørgsmål i dette underafsnit!

Hvis du planlægger at plante krævende planter, såsom de syreelskende nåletræer, rododendroner, varme eller hortensiaer, giver jordtesteren dig mulighed for at måle jordens pH og beslutte, om du har brug for den sure tørv eller forsurende gødning. Vi anbefaler også at udføre en sådan test, inden der sås grøntsager, da størstedelen af disse planter foragter den sure jord. Så hvis dets pH er for lavt, kan det være nødvendigt at tilføje calcium. Hvordan kunne du vide alt det? Vores råd er enkle: Køb BIOPON pH-testsættet, der er tilgængeligt til en speciel pris, og mål jordens reaktion pålideligt og let. Du kan også bestille genanvendelig tester, pH-meter, der giver mulighed for nøjagtig og hurtig måling af pH. Hvad med 2-i-1 jordtesteren: pH-meter med jordfrugtest? Det giver dig information ikke kun om reaktionen i den pågældende jord, men også dets basale næringsstof (nitrogen, kalium og fosfor). Hvis du er en ivrig gartner, der utålmodig venter på det perfekte øjeblik med at transplantere frøplanter eller så frø, er det 31 cm lange jordtermometer værktøjet for dig. Fagfolk skal på den anden side overveje 4-in1 elektronisk jordtest (måler pH, fugtighed, sollys, temperatur). Dette praktiske, brugervenlige værktøj vil udstyre dig med endnu flere muligheder for planlægning af so, plantning og pleje.

Du får kun jordtestere fra de berømte producenter til en sådan utrolig konkurrencedygtig pris kun i vores butik. Vælg besparelser og succes med at dyrke grøntsager, frugter og prydplanter. Vi inviterer dig til en shoppingtur, der tilfredsstiller alle dine krav!