• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Jordtestere

Jordtestere kan beskytte dig mod dyre fejl og gøre dig endnu bedre forberedt på såning og plantning. Ved du, hvordan du afgør, om jorden har den ønskede reaktion? Kan du måle jordtemperaturen, og er det overhovedet muligt at vurdere jordens frugtbarhed? Du finder svar på alle disse spørgsmål i denne kategori!

Hvis du planlægger at plante krævende arter som syreelskende nåletræer, rhododendroner, lyng eller hortensiaer, kan jordtestere hjælpe dig med at måle jordens pH og afgøre, om du har brug for sur tørv eller forsuring af gødning. Det er tilrådeligt at udføre sådanne test, før du planter grøntsager, da de fleste af dem ikke trives i sur jord. Hvis pH-værdien er for lav, skal du muligvis tilføje kalk. Spekulerer du på, hvordan du ved alt dette? Vores forslag er ligetil: Køb BIOPON pH-test sættet, nu tilgængeligt til en kampagnepris, og bestem jordens reaktion pålideligt og ubesværet. Derudover kan du vælge den genanvendelige pH-meter til nøjagtige og hurtige pH-målinger. Har du overvejet 2-i-1 jordtesteren? Denne pH-meter med en jordfrugtbarhedstest giver indsigt ikke kun om jordens reaktion, men også om dens grundlæggende næringsindhold, såsom kvælstof, kalium og fosfor. Hvis du er en passioneret gartner, der er ivrig efter at finde det ideelle tidspunkt at ompotte kimplanter eller så frø, er jordtermometeret på 31 cm det rigtige værktøj for dig. For professionelle anbefaler vi den 4-i-1 elektroniske jordtester, der måler pH, fugt, sollys og temperatur. Dette brugervenlige instrument vil give dig et bredere udvalg af muligheder for såning, plantning og pasning af dine planter.

Sikker jordtestere fra velrenommerede producenter i vores butik til uslåelige priser. Vælg omkostningseffektivitet og triumf i dyrkning af grøntsager, frugter og prydplanter. Vi byder dig velkommen til en shoppingoplevelse, der vil opfylde alle dine havebehov!