• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Plant etiketter

Tror du, at plantemærker er unyttige? Den udtalelse er langt fra sandheden. En lille tavle med plantens navn vil forhindre dig i at begå fejl i plejen af især unge planter, der endnu ikke har udviklet de karakteristiske træk ved modne planter og let kan forveksles med andre arter. Vi anbefaler at skaffe nogle mærker, inden du producerer planter af samme art - et mærke med sortens navn vil gøre det muligt for dig hurtigt og nemt at identificere hver plante.

Vores online butik tilbyder en række plantemærker lavet af forskellige materialer. Hvis du er en naturlig entusiast, bør du overveje at købe vores træplantemærker fra Legutko eller de hængende træplantemærker, der er perfekte til at markere træ- og buskvarianter. Vi tilbyder også plastikplantemærker på 12,5 cm, som er æstetiske og letlæselige, samt farverige plantemærker, der passer selv i de mindste planteskolepotter. Hvis du også ønsker, at dit plantemærke skal fungere som en dekoration, bør du overveje at bestille træplantetavler - en sæt med 4 stykker med kridt. Rigtigt mærkede planter vil give dit grønne hjørne et professionelt udseende.

Bestil plantemærker med bekvem hjemmelevering. Vælg blandt produkter af høj kvalitet og nyd konkurrencedygtige priser. Vi opfordrer dig til at udforske vores udvalg og ønsker dig en behagelig indkøbsoplevelse.