• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Grøntsagsfrø

En tom kant i din have kan hurtigt blive grøn, forudsat at du sår den med grøntsagsfrø. Motivation og lidt tid vil give dig mulighed for at nyde rige afgrøder på kort tid. Vi ved alle, at grøntsager er en rig kilde til vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, derfor bør de indgå i hver diæt. De, der høstes fra din egen have, glæder øjnene, giver meget fortjent tilfredshed og er først og fremmest sundere og produceret på en langt mere økologisk måde end dem der findes i supermarkeder. Du kan endda dyrke nogle grøntsager hjemme eller i et indendørs drivhus på din altan.

Vores onlinebutik tilbyder frø af grøntsager til fri luft og under dækning af dyrkning. Du kan vælge imellem en overflod af sorter, men korte beskrivelser af hvert produkt vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Vi sælger frø af de mest populære grøntsager, såsom gulerod, bønner, persille eller salat, men hvis du er i mindre almindeligt kendte, som kalabash eller kale, finder du dem i vores butik.

Frø, der tilbydes i vores butik, er af høj kvalitet og præsenterer god spireevne, da de kun kommer fra beviste producenter. Det garanterer en vellykket kultur og en rig høst af høj kvalitet. Tøv ikke med og forkæle vores tilbud, hvor du vil finde frø af alle grøntsager uden at skulle forlade dit hjem.

4.64 kr 7.74 kr
-40%
6.24 kr 10.40 kr
7.84 kr 13.06 kr
7.84 kr 13.06 kr
7.84 kr 13.06 kr