• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Dolomit- og kalkgødning

Dolomit- og kalkgødning er de basale tilsætningsstoffer, der bruges til at stabilisere jordens pH og forbedre dets kvalitet. Selvom der er en gruppe planter, der foretrækker sure jordarter, udvikler størstedelen af grøntsager, frugtbærende planter, prydbuske og træer sig godt i jord med en neutral, let sur eller alkalisk reaktion. Langvarig brug af gødning og kvælstofrig mineralsk gødning forårsager gradvis forsuring af jorden, derfor anbefales det at bruge dolomit og kalk fra tid til anden.

Produkter, der er tilgængelige i vores butik, beriger jorden med værdifulde mineralforbindelser, såsom calcium og magnesium, der er absolut nødvendige for planterne, men skylles væk fra jorden ret hurtigt. Dolomit forbedrer planternes tilstand markant, fordi denne gødning genopfylder mangler på næringsstoffer og forbedrer udbyttet af vegetabilsk og frugt. Kalk øger desuden jordens pH på kort tid, hvilket gør den velegnet til planter, der ikke tåler sur jord. Vil du tage disse skridt? Vi er der for at hjælpe dig!

Vi tilbyder produkter af høj kvalitet leveret af de anerkendte mærker: Florovit, Target, Ogród-Start og mange andre. Hvis du har brug for dolomit til en lille køkkenhave, skal du tage universalgødningen med Dolomite, der sikrer ordentlig plantevækst og udvikling. Den fås i pakker på 1 kg. Granuleret kalk og formalet dolomit kan også fås i store pakker til konkurrencedygtige priser i vores onlinebutik.

Hvis du forbereder dig på opsætning af en græsplæne eller frugtplantage, og du har brug for at kalke en større jord, skal du bestille en 25 kg pose Chalk Garden Lime, der kan påføres året rundt i enhver jordtype. Vi tilbyder et bredt udvalg af dolomitprodukter af højeste kvalitet med billig levering til hjemmet. Vi inviterer dig til en hurtig shoppingtur - spar tid og penge ved at bestille de bedste polske gødninger i online Garden Seeds Market.