• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Produktfiltre

Pris
Farve
Diameter
Højde
Bredde
Bind
Længde

Gryder og foringsrør

Intet forskønner et hjem, en balkon, en terrasse eller en gårdhave som subtile og elegante potter og overpotter. For at hjælpe dig med at arrangere ethvert rum på en unik måde, præsenterer vi et bredt sortiment af potter og overpotter fra førende producenter som Prosperplast og Lamela. Dyk ned i en verden af de mest stilfulde klassiske og moderne designs og fængslende farver – energiske eller dæmpede, glade eller elegante – der vil harmonisere med enhver indretningsstil.

Besøg vores sektioner med Firkantede, Runde, Lange og Høje potter for at finde potter og plantekasser, der er perfekte til dine vindueskarme, terrasser og balkoner. Du vil finde plantekar i forskellige størrelser og farver, mange med dekorative rattan- eller udskårne mønstre. Vi inviterer dig også til at udforske de transparente overpotter til orkideer i forskellige spændende former og livlige farver, samt Ikebana-beholdere til blomsterarrangementer med et strejf af Fjernøsten. Vi er også stolte over vores brede udvalg af hængekurve, gelændermonterede potter og dekorative ophæng. Overvej at prøve de dekorative, retro-stil metal kurve med kokosfiberforing, hvor planterne kan udfolde deres dekorative potentiale fuldt ud. Hvis du ønsker at adskille dit rum, overvej at skabe en lodret have med blomsterlommer. Du vil muligvis også finde vores urtepottes og plantekassers moderne designs og en bred palet af lyse farver interessante.

Gennemse vores kategori af Potter og Overpotter, der er tilgængelige i et fantastisk udvalg i vores online butik, og shop bekvemt hjemmefra. Vi garanterer ikke kun fremragende visuelle effekter, men også høj kvalitet af vores beholdere. Se billederne og transformer dine hjemmearrangementer med vores pragtfulde Potter og Overpotter!