• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Folietunneler og drivhuse

Folietunneler og drivhus giver uvurderlig hjælp til at dyrke grøntsager, nogle frugtbærende planter og mange prydarter. Da disse afdækninger sikrer højere temperatur end udenfor og danner en barriere mod kold vind og kraftigt regn, er de perfekt egnet til dyrkning af frøplanter og hele året til dyrkning af de mest ømme, termofile planter. Ved du, at du nu kan købe folietunneler og drivhuse i alle størrelser online? Tjek vores tilbud!

Hvis du ønsker at fremskynde spiring eller beskytte unge frøplanter mod hårdt vejr i det tidlige forår, skal du investere i den 6 eller 12 m brede blå UV2 havefolie eller grøn UV4 havefolie. Du kan lægge den fladt på grænser eller strække sig over et gelænder, så du skaber en folietunnel på din egen måde. Du kan selvfølgelig købe den færdige lave 2 x 5 m folietunnel til en overkommelig pris i vores butik - den er tilgængelig til øjeblikkelig levering! Hvis du har brug for dækning til dine markvoksne tomater, kommer en let og funktionel 15 m lang og 50 cm bred PE-tomatafdækning eller PP-tomatovertræk i samme størrelse til din redning. Begge modeller er perforerede, således at de ikke blokerer for luftcirkulation og giver fremragende beskyttelse mod kulde, vind, regn og hagl - faktorer, der kan ødelægge dine planter og afgrøder på kort tid. Skulle du ønske at investere i professionelle folietunneler og drivhuse - funktionelle og store - der giver dig mulighed for at rumme adskillige grøntsager? Du finder et bredt udvalg af disse covers i vores butik. Til at begynde med anbefaler vi det ensidige drivhus med 4 hylder - 49 x 69 x 160 cm, da det passer perfekt på terrassen eller balkonen, eller det vægmonterede drivhus 200 x 100 x 215 cm, som et interessant alternativ til en arnested. Leder du efter noget større? Vi tilbyder også robuste, holdbare folietunneler i alle mulige størrelser. Disse produkter giver dig mulighed for at passe et drivhus i din have eller have på en måde, der hjælper dig med at bruge den disponible plads optimalt. Vi anbefaler 2,0 x 3,75 m eller 3,0 x 2,5 m Havetunnel til mindre haver. Disse professionelle plantebetræk giver dig mulighed for at plante agurker, oksehjertetomater, paprika, auberginer, cantaloupes, tidlig salat og kål. Hvis du er på udkig efter en lang, smal tunnel, skal du bestille 2,0 x 5,0 m, 2,0 x 6,25 m, 2,0 x 8,25 m eller 4,0 x 12,5 m havefolietunnel. Hvis en model med mere regelmæssig form passer til dine behov, kan du købe en 3,0 x 3,75 m, 4,0 x 3,75 m, 4,0 x 5,0 m Havefolietunneler med sideventilation og andre størrelser i vores butik. Vi opfordrer dig til at gennemse vores tilbud!

Foretag et køb med kundeservice i verdensklasse garanteret! Bestil i vores online butik, drage fordel af den gratis levering og præsenter stolt din egen folietunnel eller drivhus. Vi hjælper dig med at opfylde alle dine haveplaner og drømme!