• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Langvarig gødning

Langtidsgødning gør det muligt for dig at reducere antallet af plejeforanstaltninger, samtidig med at du opretholder en fremragende planteproduktivitet, rig blomstring og robust plantevækst. Produkter i denne kategori er mest almindeligt tilgængelige i form af granuler beregnet til udsprøjtning over jorden. Formlen for langtidsgødning er udviklet på en måde, så den langsomt og gradvist opløses i fugtighed og frigiver mindre doser af mineraler til jorden. Denne gruppe af produkter eliminerer risikoen for overgødning og pludselige ændringer i jordens kemiske sammensætning eller pH-værdi. Én påføring af langtidsgødning er tilstrækkelig i 3 til 6 måneder, afhængigt af egenskaberne ved det specifikke produkt.

Vores onlinebutik tilbyder produkter fra anerkendte producenter og mærker som Biopon, Target, Substral og Zielony Dom. Vi opfordrer dig til at købe den letanvendelige "100 dni" (100 dage) Long Lasting Lawn Fertilizer eller den EKSTRA Langvarige Osmocote Lawn Fertilizer. Disse produkter gør gradvis og afbalanceret ernæring af græsplænen meget nemt.

Også tilgængelige i vores udvalg er pålidelige, enestående langtidsgødning til altid sultne blåbær, tomater, agurker, urter, brune og syge nåletræer, kræsne og tornefulde roser samt rigt blomstrende og derfor særligt krævende altanplanter. Hvis du har brug for gødning til dine hjemmepotteplanter, kan du vælge forlængede gødningsstænger, der kun skal påføres hver sjette måned.

Vi tilbyder også langtidsefterårs- og universalgødning til at supplere alle typer haveplanter. Tag et nærmere kig på listen nedenfor for at se, hvad vi har forberedt til dig. Gå ikke glip af vores konkurrencedygtige priser, fantastiske specialtilbud og muligheden for gratis levering længere. Vi inviterer dig varmt til at handle i vores onlinebutik, hvor du finder de bedste gødninger til hjemme- og haveplanter.