• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Professionelle frø

Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Derfor har vi inkluderet professionelle frø i vores faste tilbud. Denne sektion tilbyder dig de bedste, mest modstandsdygtige og mest produktive grøntsagsvarianter. Disse frø glæder sig over deres fremragende, uovertrufne kvalitet. Store, ensartede, omhyggeligt udvalgte frø garanterer højt udbytte!

Professionelle frø er frø i topklasse. De var oprindeligt beregnet til industrilandbrug i store arealer, men er nu tilgængelige for alle. Vi anbefaler disse frø til alle gartnere og kolonihavere, der ønsker at opnå spektakulære resultater. Vores online havebutik indeholder professionelle salat- og grønkålsfrø. Ens størrelse af disse frø af populære bladgrøntsager sikrer hurtig, præcis og nem såning. Vi anbefaler også de professionelle frø af gulerod, persille og rødbede. Den perfekte kvalitet af de omhyggeligt udvalgte frø fremskynder spiringen og garanterer perfekt sundhed for frøplanterne. Kvaliteten af frøene er især vigtig i tilfælde af de langsomt voksende rodfrugter. Vil du vokse som en professionel? Kalibrerede frø nyder mere og mere popularitet blandt vores kunder. Ved at investere i de kalibrerede frø får du førsteklasses frø med garanteret størrelsesafvigelse på max 0,2 millimeter i diameter. Størrelsen af frøene udmønter sig direkte i deres spiring og modstandsdygtighed over for ugunstigt vejr under fremkomstperioden. Dette køb er hver en øre værd!

At dyrke grøntsager professionelt i en hjemmehave har aldrig været så nemt. Vælg innovative løsninger og så professionelle frø, de bedste frø, der er tilgængelige på markedet. Vi vil gøre dit udbytte endnu højere og havearbejdet endnu mere tilfredsstillende!