• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Professionelle frø

Kundetilfredshed er vores højeste prioritet. Derfor har vi tilføjet en ny kategori til vores normale sortiment: Professionelle Frø. Denne sektion præsenterer de fineste, mest robuste og høstydende grøntsagsvarianter. Disse frø imponerer med deres enestående og uovertrufne kvalitet. Vores store, jævnt dimensionerede og omhyggeligt udvalgte frø garanterer en rig høst!

Professionelle Frø er det bedste af det bedste. Oprindeligt designet til storskala industrielt landbrug er de nu tilgængelige for alle. Vi anbefaler kraftigt disse frø til alle haveejere og grundstolsejere, der stræber efter ekstraordinære resultater. Vores online havebutik tilbyder professionelle salat- og grønkålsfrø. Den ensartede størrelse på disse populære bladgrøntsagsfrø sikrer hurtig, præcis og problemfri såning. Derudover støtter vi professionelle gulerod-, persille- og rødbedsfrø. Den fejlfri kvalitet af vores omhyggeligt udvalgte frø fremskynder spiringen og sikrer de robuste planters sundhed, hvilket er særligt vigtigt for langsomt voksende rodgrøntsager. Vil du dyrke som en professionel? Kalibrerede frø bliver stadig mere populære blandt vores kunder. Ved at investere i kalibrerede frø får du frø af topkvalitet med en garanteret størrelsesafvigelse på højst 0,2 millimeter i diameter. Frøstørrelsen påvirker direkte spiringen og modstanden mod ugunstige vejrforhold under spirefasen. Denne investering er værd hver en krone!

At dyrke grøntsager professionelt i din hjemmegård har aldrig været nemmere. Vælg innovative løsninger og så Professionelle Frø - de bedste frø på markedet. Vi vil hjælpe dig med at opnå endnu højere udbytter og gøre dit havearbejde endnu mere tilfredsstillende!