• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Gel-gødning

Gelgødning er vores forslag til ejere af orangerier i hjemmet, selv de mindste, der ligger ... på en vindueskarm. Effektive, koncentrerede produkter i denne kategori fås i mange forskellige versioner. Du finder den fremragende citrusgødning, den hurtigtvirkende nerium (oleander) og olivengødning, der også kan bruges til andre middelhavsplanter, den bedst tilgængelige bregnergødning, professionel datura-gødning, den orkidégødning med udvidet ydeevne og mange andre gelprodukter og tilsætningsstoffer .

Hvorfor skal du vælge disse produkter? Gødningsform af gødningen gør koncentratet mere effektivt, kan f.eks. Påføres oftere og har en rigere formel (selv med samme flaskekapacitet) end standard flydende gødning. Gelgødning, der tilbydes i vores butik, indeholder det fulde sæt næringsstoffer, som potteplanter har brug for for at vokse godt, er usædvanligt godt assimilerbare og vandopløselige. Når de påføres i henhold til producentens vejledning, der er trykt på pakken, sikrer de fantastiske visuelle effekter - sunde, smukke udviklingsplanter, der regelmæssigt bærer frugt og producerer frodige blomster.

Gelgødning ville også være praktisk ved plantning af stiklinger og kimplanter: prøv Multiroots - en effektiv gelgødning, der stimulerer rodfæstning og fremskynder væksten af stærke, brede rodsystemer. Produkter, der er tilgængelige i vores onlinebutik, kommer fra vores faste, testede leverandører (Agrecol, Sumin og mange andre) og kan derfor stole på. Du investerer i den højest mulige kvalitet ved at handle i vores butik. Tilføj de konkurrencedygtige priser og adskillige specielle og sæsonbestemte tilbud, overkommelige leveringsmuligheder, og du vil se, at der ikke er noget bedre tilbud på markedet. Lad os shoppe!