• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Havefolie

Havefolie er et universalprodukt, der bruges til pleje og beskyttelse af planter. Det kan fungere som isolering, bruges til at fremskynde spiring, for at beskytte frøplanter mod regn eller ukrudt og for at forhindre, at skadedyrene når planterne. Det er relativt billigt og let at bruge. Lær mere om vores Havefolie-tilbud, hvis du planlægger at købe noget af dette produkt.

Hvis du dyrker grøntsager eller årlige blomstrende planter og frygter for sent frost, vil den perforerede gennemsigtige folie, der fås i pakker på 1,5 x 10 m, tilbyde den bedste beskyttelse for dine grænser. Planter vil modtage den nødvendige dosis af sollys og vand fra kunstvanding, men vil samtidig blive mindre udsat for tørke, temperaturfald og mekaniske skader. Frøplanter beskyttet af folien vil også være utilgængelige for fuglene. Der er også perforeret jordbærfolie 1,4 x 10 m, en overkommelig og gennemprøvet løsning til beskyttelse af bærpletter mod ukrudt, som fås i vores butik. Vi har også den tykke og holdbare 4 x 25 m konstruktionsfolie, der kommer godt med på alle bygge- og renoveringssteder. Sørg for at købe solid fastgørelse - Pinde til fastgørelse af fleece, folie, presenninger og måtter hjælper dig i den forbindelse. Vores produkter viser fremragende holdbarhed, der gør det muligt at bruge dem flere gange. Tøv ikke med, invester i premium kvalitet!

Vi opfordrer dig til at bestille i vores online havebutik. Vi står for konkurrencedygtige priser, overkommelig og pålidelig levering og kundeservice i verdensklasse. Pas på din have med lidt hjælp fra vores side, og resultaterne vil overstige dine forventninger. Vi inviterer dig til en shoppingtur!