• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Hindbærgødning

Hindbærgødning, som du finder i vores tilbud, er produkter af høj kvalitet, der er underskrevet af de største indenlandske og udenlandske mærker. Vi tilbyder produkter fra de anerkendte producenter. Disse gødninger vurderes både af hobbygartnere og professionelle landmænd. Lær mere om vores sortiment af fremragende mineral hindbærgødning beregnet til hjemmegårde. Disse let at anvende granulater giver dig mulighed for at oplagre alle næringsstofmangler, som frugtbærende hindbærbuske kan støde på takket være deres langvarige og omfattende ydeevne. Tilskud af dine planter i løbet af hele sæsonen giver dem styrke til at producere sunde, stærke frugtbærende skud og utallige blomster. Frugt af de korrekt supplerede hindbær er store, farvestrålende, saftige og rige på sukker.

Vil du høste rige afgrøder? Vælg Target Strawberry, Raspberry og Wild Strawberry Gødning, et produkt der er et absolut must for enhver bæravler. Agrecol Grapevine, Currant, Raspberry og Blackberry Gødning garanterer også fremragende resultater. Alle hindbærgødninger, der fås i vores havebutik, indeholder det fulde sæt makro- og mikronæringsstoffer og kan derfor påføres hele sæsonen, hvilket eliminerer behovet for andre produkter. Detaljerede data om gødningens ydeevne kan findes i produktbeskrivelsen - klik eller tryk på billedet eller produktnavnet og se de komplette specifikationer. Detaljerede trinvise brugsanvisninger er trykt på pakkerne.

Den brugervenlige granulerede gødning sikrer fremragende resultater - tjek dem! Vi hjælper dig med at opnå rigere og smagere hindbærafgrøder til en overkommelig pris. Vi inviterer dig til at lære mere om vores sortiment!