• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Grøn plantegødning

Undrer du dig stadig over, hvor man kan købe grønne plantegødninger til usædvanligt konkurrencedygtige priser? Vores butik er det ideelle mål! Garden Seeds Market tilbyder en række produkter fra både indenlandske og internationale producenter, som er højt værdsat af eksperter og fagfolk som topkvalitets grønne planteprodukter. Disse er perfekte til både potte- og havevarianter. Vi leverer fremragende alsidige gødninger, der passer til alle planter og sikrer, at de senere vil begejstre dig med deres dekorative løv.

Køb "Biohumus" Vermikompost fra Agrecol, den mest værdifulde humus forarbejdet af røde maddiker, eller vælg den mineralbaserede Florovit Grønne Plantegødning eller "Zielone Liście" (Grønne Blade) fra Target. Disse produkter er ideelle til at gøde hele din samling af grønne planter med en enkelt løsning. For planter med matte eller gulfarvede blade, prøv Biopon Grøn Plantegødning for Klorose. Vi tilbyder også højeffektive alsidige gelgødninger samt langtidsholdbare gødningstabletter og -stænger specielt designet til grønne planter. Det er især vigtigt at passe på nyligt omplantede planter og frisk podede stiklinger, da forkert pleje af planter med underudviklede rodsystemer kan føre til deres undergang. Med denne forståelse tilbyder vi Rodgødning til Grønne Planter og Rodgødning til Frøplanter og Frø fra Agrecol, som er fremragende til at pleje svækkede planter, stiklinger og frøplanter.

Hvis du har brug for professionelle produkter, såsom "Burza Liści" (Bladstorm) Flydende Bregne Gødning fra Target, Palme, Yucca og Dracaena Gødning fra Agrecol, eller Zamioculcas Gødning fra Biopon, har vores online havebutik dem alle på lager. Vi inviterer dig varmt til at nyde fordelene ved overkommelig og bekvem online shopping. Professionelle grønne plantegødninger er klar til dig - klik eller tryk på deres produktnavne for at bestille og spare penge!