• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Kompost

Kompost er det ægte sorte guld - den mest værdifulde gødning, som du kan producere af al slags affald, der kommer både fra haven (græs, faldet løv, ufrø uden græs, hakkede grene og kviste) og fra husholdningen (kaffegrums, teblade , grå, ikke-trykt og ubestrøget papir, grøntsager og frugtstøtter, forudsat at disse er sygdomsfrie). Alt dette kuld, der er samlet et dedikeret sted, nedbrydes gradvist og bliver en fremragende organisk gødning - plantefoder rig på alle makro- og mikronæringsstoffer og også den værdifulde mikroflora.

Kompost befrugter jorden og forbedrer dens struktur, hvilket gør den mere absorberende og kompakt (i tilfælde af sandjord) eller lettere og mere permeabel, når den tilsættes til lerjord. Tøv ikke længere - det anbefales til dyrkning af alle slags planter. Hvis du har en gratis jord, der skal bruges som komposter, skal du ikke spilde tid og begynde at producere kompost i din egen have. Du finder brug til alle former for organisk affald og modtager hurtigt storslået plantemad. Vores onlinebutik tilbyder en række produkter, der fremskynder komposteringsprocessen. Se nedenfor - du er altid velkommen i vores havebutik.

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der fremskynder nedbrydning af organisk affald, såsom kompostaktivator fra Florovit, BiSeptik Composter Additive, Active Composter fra Target og Radivit fra Substral. Prøv Pryzmatix BIO-tilsætningsstoffet fra Sumin, der indeholder levende nedbrydende bakterier og Zielony Dom Composter-tilsætningsstoffet, der hjælper dig med at slippe af med den skarpe stank. Robuste, men alligevel lette og brugervenlige komposter findes også i vores online havebutik. Klik eller tryk på produktnavnet, undersøge det nøje og se, hvor hurtigt det kan producere værdifuld kompost alene. Vi står for konkurrencedygtige priser og omkostningseffektiv, hurtig levering til hjemmet. At købe i vores butik er sjovt - tjek det i dag!