• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Mulepose med juletema - 26 x 26 x 10 cm - Pingvin -

18.80 kr
024422
På lager
+
En indkøbsmulepose med julepingvin-motiv hører til det tilbehør, man altid skal have ved hånden. Muntere farver behager øjnene og vil helt sikkert appellere til mange brugere.

Denne taske er et miljøvenligt produkt til flere anvendelser. Det tilbyder et godt alternativ til de engangs, ikke-holdbare plastiktasker, der også forurener miljøet. Det er en perfekt shopping-ledsager eller opbevaring til visse fødevarer. Dens størrelse gør den til et perfekt opbevaringsmedium til mindre genstande. Høj kvalitet af fremstillingen og ikke-strækbart materiale gør det robust og funktionelt. Dette flotte og pålidelige produkt bliver hurtigt en uundværlig del af dine shoppingture. Det kommer i hånden i alle situationer, hvor der er brug for holdbarhed og flot udseende.

Denne taske er fremstillet af polypropylen. Den her tilbudte model er udstyret med brede og bløde håndtag, der ligger godt i hånden. En sammenfoldet taske kræver ikke meget plads. Den elegante overflade på den præsenterede mulepose er nem at rengøre.

Den miljøvenlige indkøbstaske prydet med et julemønster er en god gaveide. Den er praktisk og flot, derfor vil den appellere til både gamle og unge. De multifunktionelle indkøbstasker beviser, at du holder af det naturlige miljø.

Mål: 26 x 26 x 10 centimeter