Populært produkt Dette produkt blev sidst købt for 6 time siden.
  • 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Yellow Canary 2 honningmelon - en tidlig, gul, oval, sød og aromatisk sort -

Gammel pris: 15.13 kr
9.08 kr
Du sparer: 6.06 kr (40%)
Kampagnen slutter 2024-07-20
Kampagnen slutter
021972
På lager
+

Yellow Canary 2 honningmelon er en tidlig sort, der har en flot, gul hud med en delikat rib. Frugter af den præsenterede sort er ovale, aflange og vejer omkring to til tre kg. Deres kød er sødt, aromatisk og har en behagelig tekstur. Den indeholder masser af vand, sukker og en mindre mængde kostfibre. Det er lækkert og forfriskende. Den gule kanariske honningmelon er en fantastisk dessertfrugt, en god tilføjelse til salater, appetitvækkere og desserter. At spise aromatisk kød bringer sundhedsmæssige fordele: det har vanddrivende, let afførende og anti-aldringsegenskaber.

Så frø af honningmelon i et opvarmet rum i marts og april, en centimeter dybt i en permeabel jord. Potter med melonkimplanter skal have adgang til sollys. Så i klaser, to eller tre frø pr. potte. Vælg kun én, stærkeste frøplante. Soen udenfor kan først finde sted i anden halvdel af maj og i juni. Dette er også tiden til at transplantere frøplanter udenfor. Du kan dække kulturen med folie eller fleece i begyndelsen. Anbefalet er 40 x 80 centimeter mellem planterne. Høsten foregår mellem juli og september, hvor frugten begynder at dufte himmelsk og let kan skilles fra stænglen.

En pakke indeholder to gram Yellow Canary 2 honningmelonfrø. Dyrkningsinstruktioner og udsåningsdato kan findes på hver pakke.

  • Anvendelse : spises frisk i salater, cocktails, desserter, forretter
  • Høsttid : juli til september
  • Vækstform : slyngplante
  • Vegetationsform : årlig
  • Sted : solrig; permeabel jord
  • Vægt : 2 g

GardenSeedsMarket - har været i erhvervslivet i mere end et årti, og fra begyndelsen har vi gjort kvaliteten af vores produkter topprioritet. Gennem årene har vi leveret de bedste kvalitetsvarer til titusindvis af kunder fra hele verden. Deres tilfredshed viser, at vi havde valgt den rigtige vej.

Alle frø, vi sælger, er underkastet en kvalitetskontrol på flere niveauer, og kun derefter pakkes forsigtigt og afsendes. Vores produkter er blevet tildelt talrige certifikater og overholder de højeste standarder i EU. Vores medarbejdere er erfarne gartnere, der er mere end glade for at svare på alle dine spørgsmål.

Hvor kommer vores frø fra?

Alle frøene, der sælges i vores butik, kommer fra de bedste producenter fra hele EU. Takket være et langvarigt samarbejde med dem kunne vi udvikle de mest hensigtsmæssige lagrings- og forsendelsesbetingelser, hvilket sikrer, at du altid modtager friske og omhyggeligt afprøvede partier frø. Udelukkelse af mellemmændene fra hele processen gør det ikke muligt for os at undgå at sende forældede frø, der måske har ligget for længe på en lagerhylde, men også sikrer den mest attraktive pris for kvalitetsprodukter.

Kvalitetskontrolprocessen

Alle vores frø skal passere en fire-trins kvalitetskontrol proces.

Trin 1 begynder med et omhyggeligt udvalg af leverandører. Når vi fortsætter med at kontrollere deres afgrøder, er udenlandske producenter ikke udelukket fra kvalitetskontrolprocessen. Planter kontrolleres i hvert trin af deres udvikling: når de begynder at vokse, under blomstringen og når de begynder at bære frugt (frø). På dette stadium er det vigtigste at sikre en korrekt afstand mellem planterne. Takket være det er det muligt at sikre de ønskede morfologiske egenskaber for hver bestemt art eller sort, såsom farve, højde og form.

Trin 2 består af en detaljeret verifikationstest i laboratorieforhold. Med brug af det højkvalificerede personale af højeste kvalitet udstyr udfører vores leverandører årligt mere end 30.000 kvalitetskontroller. Frøene, der ikke opfylder vores krav, er underlagt teknologiske raffineringsprocesser, herunder tørring, rengøring, opgradering og test igen.

Trin tre begynder med såning af frø i udvalgte kontrolplotter. På den måde opnår vi værdifulde og præcise oplysninger om deres spiring, der skal opretholdes på et passende niveau. Samtidig kontrolleres varietalsidentiteten af hver art på dette stadium.

Fase fire finder sted i vores varehuse og består i at eliminere frø, der er blevet lagret alt for længe på vores hylder og erstatte dem med nye partier. Hver pakke er stemplet med et unikt batchnummer og også med sow-by-date.

I alle fire faser kan vi med sikkerhed sige, at de frø, vi leverer, opfylder de højeste standarder og har gennemført alle nødvendige kontrolfaser med flyvende farver.

Præmier og priser

Frøene, vi sælger, anerkendes bredt for deres kvalitet og har vundet mange priser. Vores frø vandt mange guldmedaljer og sondringer for deres høje kvalitet. The World of Flowers blev også hædret for sin innovative tilgang.

Blandt disse priser var: TOP INNOVATION (juni 2015), guldmedalje i POZNAN INTERNATIONAL FAIR (2015), forbrugerkvalitetsledere (2014), årets landmand (2014).

Derudover er vi også blevet tildelt "IDEAL BUSINESS" certifikatet i to år i træk.

spiring

Vi er forpligtet til at sælge kun frø af højeste kvalitet. Under hensyntagen til de bestræbelser, vi laver dagligt, skal vi også bemærke, at planter er levende organismer, og deres spiring og vækst afhænger af mange faktorer, såsom temperatur, jordtype, fugtighed og hyppigheden med at de bliver vandet, såningstid og betingelser, brug af gødningsstoffer og plantebeskyttelsesmidler (pesticider) samt vejr og klimaforhold. Vi yder hjælp ved at dele de nøjagtige og ajourførte sånings- og voksende oplysninger, men vi kan ikke påtage os ansvar for de planter, der ikke blev dyrket under forhold, der passer til bestemte arter.