• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Muut kukkasipulit

Osasto "Muut Sipulikasvit ja Taimet" tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman sipulikasveja ja taimia, jotka edustavat sekä koriste- että syötäviä kasvilajeja. Sukella laajan tarjontamme monimuotoisuuteen! Kaikki taimemme tulevat luotettavilta tuottajilta, jotka ovat voittaneet Euroopan asiakkaiden luottamuksen. Varmista kotipuutarhasi sipulikasvien menestys premium-tuotteillamme! Tutustu upeaan kevätkukkavalikoimaamme, johon kuuluu sellaisia kaunottaria kuin Puschkinia, Siperianhelmililja, Fawn Lily, Betlehemin tähti ja lumikello, vain muutamia mainitakseni. Emme voi unohtaa myöskään kevätpuutarhan ikivihreitä klassikoita, kuten kieloa ja lumikelloja.

Kun kesä saapuu, voit ihailla vaikuttavan Tritoman, upeiden Himalajan aavikkokynttilöiden, Kapin hyasintin ja värikkään Dense Blazing Starin kukintaa. Jos etsit kukkia, joilla on mielenkiintoisia muotoja ja värejä, tutustu monivärisiin päiväliljoihimme, suokärhöihin ja viehättäviin vaaleanpunaisiin ja valkoisiin sydänliljoihin. Voitko vastustaa kauniin Eucomiksen, joka tunnetaan myös ananaskukkana, tai eksoottisen ja kiehtovan lohikäärme liljan houkutusta? Lehtikasvien ystäville suosittelemme koristetraheinä taimia, kuten kiinanhohtoheinää ja harmaata siniheinää, sekä vihreitä ja violetin sävyisiä saniaisia.

Valitsemalla Muut Sipulikasvit ja Taimet -kategoriastamme sijoitat laadukkaimpiin sipuleihin ja taimiin, jotka edustavat sekä eksoottisia että kotoperäisiä kasvilajeja, ja kaikki kilpailukykyiseen hintaan. Hyödynnä edullinen toimitus ja nauti ainutlaatuisten, alkuperäisten kukkien kauneudesta. Tyytyväisyytesi on meille ensisijaisen tärkeää! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan yksityiskohtaisesti Muut Sipulikasvit ja Taimet -kategoriassamme!

7.85
18.01
18.21