• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Basalt stenstøv - miljøvenlig booster til jordkvalitet - Mål - 8 kg -

113.46 kr
014891
På lager
+

Basalt stenstøv, en miljøvenlig booster til jordkvalitet, er et naturligt mineralprodukt. Dens rige indhold gør det skiller sig ud fra traditionel gødning. Den indeholder over fyrre elementer, hvor hovedingrediensen, silica, udgør ca. 50% af volumenet. Denne forbindelse øger stilkens stivhed og gør dem langt mere modstandsdygtige over for svampesygdomme og skadedyr. Andre bemærkelsesværdige forbindelser er aluminium og jernoxider. Den indeholder også masser af værdifulde makro- og mikronæringsstoffer. : magnesium, calcium, natrium, kalium, mangan, titanium, fosfor, svovl, bor, krom, kobber, jod, zink, molybdæn og cobalt.

Basalt stenstøv har en let alkalisk reaktion, der øger pH-værdien i jorden og forbedrer dens fysiske og kemiske egenskaber. Basaltstøv hjælper med at tilbageholde vand i sandjord, men får dem ikke til at blive for fugtige. Det hjælper også med at opretholde flere næringsstoffer i jorden og forbedrer dets vand-luftforhold. Det er helt sikkert i brug og forårsager ikke overgødning. Det er neutralt for jordlivet. Det er også et plantesundhedsmæssigt stof, der forhindrer skadedyr og patogener i at sprede sig.

Produktet, der tilbydes her, kan bruges i mange forskellige varianter, både forsåning og som topdressing. Denne fremragende gødning til alle formål bør ikke bruges på de acidofile planter. Det kan bruges i mange forskellige situationer. Den naturlige oprindelse gør det til et fremragende produkt til organiske kulturer.

En pakke indeholder 8 kg basalt stenstøv, den miljøvenlige booster til jordkvalitet. Brugsanvisningen og doseringsvejledningen er trykt på pakken. Det korrekt opbevarede basalt stenstøv har ingen udløbsdato.