• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Dustpander og kulskovle

Dustpander og kulskovle, der fås i vores butik, hjælper dig med de hårdeste husholdnings- og haveopgaver. Udstyr dig selv med værktøjer af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at indlæse kul, grus, snavs eller sand hurtigt og effektivt. Vi garanterer højeste kvalitet til tegnebogvenlige priser!

Leder du efter en klassisk kulskovl? Vi har en 37 cm kulskovl uden håndtag i vores tilbud. Det har fremspringende kanter, der forhindrer belastningen i at spildes. Hvis du har brug for en skovl med et langt håndtag, skal du vælge ERGO 130 cm CELLFAST skovl. Bladet på den model, der tilbydes her, sidder på et specielt profileret håndtag, der reducerer trykket filt på din rygsøjle. Dette er et perfekt værktøj til at løfte og flytte alle tunge tørvarer og materialer! Du har muligvis også brug for en bred skovl til opsamling af støv og affald, så du er velkommen til at bestille den galvaniserede 47,5 cm støvsuger med et håndtag. Det kniv i XXL-størrelse fremskynder arbejdet markant. Vores online butik tilbyder også mindre plastik- og metalskum til husholdningsopgaver. Vi har et bredt udvalg af størrelser og design på lager, så du kan finde og købe det værktøj, der passer bedst til dine behov.

Bestil støvsugere og kulskovle med overkommelig levering lige til din dør - vi har alt hvad du muligvis har brug for. Tøv ikke med, tjek vores tilbud og spar tid takket være den praktiske online shopping!