• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Bluklar Professional Clarity - damvandsklarere - 13 g -

53.82 kr
017349
På lager
+

Bluklar Professional Clarity er et biologisk vandrensemiddel beregnet til brug i damme, fiskedamme og andre reservoirer. Det er beregnet til hjemmegårde, parker og andre steder, hvor vandgennemstrømningen er begrænset. Bluklar Professional Clarity kommer til undsætning for alle reservoirer, der regelmæssigt kontinuerligt står over for forurening i form af blade, kviste og urenheder forårsaget af dyr, der lever i dammen eller bruger den. Det kan sikkert bruges i reservoirer, hvor der holdes fisk, som besøges af vandfugle, husdyr og kæledyr. Det er helt sikkert for miljøet og påvirker fordelene økosystemets balance i reservoiret.

Bluklar Professional skylder sin høje effektivitet og effektivitet til milliarder af nøje udvalgte saprotrofiske bakterier, der lever af dødt organisk materiale. Præsenteret præparat er også beriget med naturlige stoffer, der understøtter bakterieaktivitet. Påføring af produktet reducerer organisk rådnende processer, reducerer mængden af slam, fremskynder nedbrydning af organiske urenheder og blottet for alger af mad, hvad der væsentligt forringer deres udvikling. Regelmæssig brug af Bluklar-klarerør garanterer forbedret, vedvarende vandklarhed, blokering af algerudvikling og reduktion af ubehagelige lugte.

Anvendelse af produktet kræver ikke meget arbejde. Det anbefales at fjerne slammetæppet fra dammen. Tag noget vand fra reservoiret, bland det grundigt med indholdet af pakken og hæld derefter jævnt over dammen med en vandkande udstyret med en sil. Effekter og drift kan variere afhængigt af forureningsniveauet i reservoiret, vejrforholdene, såsom udsættelse for sollys og temperatur. Resultaterne skal være synlige inden for 3 til 5 uger i gennemsnit. Dette præparat må ikke blandes med drikkevand. Det giver de bedste resultater i vand, der er mindst 15 ° C varmt og med en pH mellem 6,5 og 9,0. Pludselige tilstandsændringer i reservoiret kan medføre tab af de nyttige bakterier.

Bluklar Professional Clarity skal anvendes en gang om måneden. En 13-g-pakke, der tilbydes her, er tilstrækkelig til 10 m 3 vand. I tilfælde af hårdere og mere vedvarende forurening kan du anvende præparatet hver anden uge, indtil de ønskede resultater er opnået.

Den anførte pris er gyldig for 1 13-g-pakke Bluklar Professional Clarity - damvand klaret. Brugsanvisning og krævede sikkerhedsforanstaltninger kan findes i produktinformationen på pakken. Læs denne information omhyggeligt inden brug af produktet.