Populært produkt Dette produkt blev sidst købt for 1 time siden.
  • 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Flerårig hør, blå hør, lint - 700 frø - Linum perenne

Gammel pris: 16.42 kr
12.32 kr
Du sparer: 4.10 kr (25%)
Kampagnen slutter 2020-02-29
Kampagnen slutter
003744
På lager
+

Flerårig hør (Linum perenne) er en flerårig plante med charmerende, blå blomster. Det passer meget godt til landlige stil haver. Det vokser normalt 50 - 60 cm højt og begynder at blomstre i begyndelsen af sommeren. Hør kan dekorere forskellige steder i vores grønne paradis, såsom klippehaver, grænser, dæmninger eller vægge.

Frø sår direkte om sommeren. Vi anbefaler bred sengsåning. Planterne præsenterer sig godt mellem andre farverige stauder, såsom larkspurs eller nelliker. Hør kan også dyrkes i store potter, placeret på en balkon eller terrasse eller endda hængende containere. Denne art trives på solrige steder med permeabel, moderat tør jord.

En pakke indeholder 1 g hørfrø af høj kvalitet. En voksende vejledning og søndag er trykt på bagsiden af pakken.

  • Vægt: 1 g
  • Højde: 50 - 60 cm
  • Brug: dekorative - grænser, dæmninger, stenhave, græsplæner, containere
  • Vegetationform: flerårig
  • Site: sunny; permeabel, moderat tør jord


Ca. 700 frø (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - har været i erhvervslivet i mere end et årti, og fra begyndelsen har vi gjort kvaliteten af vores produkter topprioritet. Gennem årene har vi leveret de bedste kvalitetsvarer til titusindvis af kunder fra hele verden. Deres tilfredshed viser, at vi havde valgt den rigtige vej.

Alle frø, vi sælger, er underkastet en kvalitetskontrol på flere niveauer, og kun derefter pakkes forsigtigt og afsendes. Vores produkter er blevet tildelt talrige certifikater og overholder de højeste standarder i EU. Vores medarbejdere er erfarne gartnere, der er mere end glade for at svare på alle dine spørgsmål.

Hvor kommer vores frø fra?

Alle frøene, der sælges i vores butik, kommer fra de bedste producenter fra hele EU. Takket være et langvarigt samarbejde med dem kunne vi udvikle de mest hensigtsmæssige lagrings- og forsendelsesbetingelser, hvilket sikrer, at du altid modtager friske og omhyggeligt afprøvede partier frø. Udelukkelse af mellemmændene fra hele processen gør det ikke muligt for os at undgå at sende forældede frø, der måske har ligget for længe på en lagerhylde, men også sikrer den mest attraktive pris for kvalitetsprodukter.

Kvalitetskontrolprocessen

Alle vores frø skal passere en fire-trins kvalitetskontrol proces.

Trin 1 begynder med et omhyggeligt udvalg af leverandører. Når vi fortsætter med at kontrollere deres afgrøder, er udenlandske producenter ikke udelukket fra kvalitetskontrolprocessen. Planter kontrolleres i hvert trin af deres udvikling: når de begynder at vokse, under blomstringen og når de begynder at bære frugt (frø). På dette stadium er det vigtigste at sikre en korrekt afstand mellem planterne. Takket være det er det muligt at sikre de ønskede morfologiske egenskaber for hver bestemt art eller sort, såsom farve, højde og form.

Trin 2 består af en detaljeret verifikationstest i laboratorieforhold. Med brug af det højkvalificerede personale af højeste kvalitet udstyr udfører vores leverandører årligt mere end 30.000 kvalitetskontroller. Frøene, der ikke opfylder vores krav, er underlagt teknologiske raffineringsprocesser, herunder tørring, rengøring, opgradering og test igen.

Trin tre begynder med såning af frø i udvalgte kontrolplotter. På den måde opnår vi værdifulde og præcise oplysninger om deres spiring, der skal opretholdes på et passende niveau. Samtidig kontrolleres varietalsidentiteten af hver art på dette stadium.

Fase fire finder sted i vores varehuse og består i at eliminere frø, der er blevet lagret alt for længe på vores hylder og erstatte dem med nye partier. Hver pakke er stemplet med et unikt batchnummer og også med sow-by-date.

I alle fire faser kan vi med sikkerhed sige, at de frø, vi leverer, opfylder de højeste standarder og har gennemført alle nødvendige kontrolfaser med flyvende farver.

Præmier og priser

Frøene, vi sælger, anerkendes bredt for deres kvalitet og har vundet mange priser. Vores frø vandt mange guldmedaljer og sondringer for deres høje kvalitet. The World of Flowers blev også hædret for sin innovative tilgang.

Blandt disse priser var: TOP INNOVATION (juni 2015), guldmedalje i POZNAN INTERNATIONAL FAIR (2015), forbrugerkvalitetsledere (2014), årets landmand (2014).

Derudover er vi også blevet tildelt "IDEAL BUSINESS" certifikatet i to år i træk.

spiring

Vi er forpligtet til at sælge kun frø af højeste kvalitet. Under hensyntagen til de bestræbelser, vi laver dagligt, skal vi også bemærke, at planter er levende organismer, og deres spiring og vækst afhænger af mange faktorer, såsom temperatur, jordtype, fugtighed og hyppigheden med at de bliver vandet, såningstid og betingelser, brug af gødningsstoffer og plantebeskyttelsesmidler (pesticider) samt vejr og klimaforhold. Vi yder hjælp ved at dele de nøjagtige og ajourførte sånings- og voksende oplysninger, men vi kan ikke påtage os ansvar for de planter, der ikke blev dyrket under forhold, der passer til bestemte arter.

Relaterede produkter

-25%
12.32 kr 16.42 kr
Kampagnen slutter
15.76 kr 21.02 kr
Kampagnen slutter
16.20 kr 21.60 kr
Kampagnen slutter
27.44 kr 36.58 kr
Kampagnen slutter
-25%
26.46 kr 35.28 kr
Kampagnen slutter
12.32 kr 16.42 kr
Kampagnen slutter
27.44 kr 36.58 kr
Kampagnen slutter
20.72 kr 27.64 kr
Kampagnen slutter
-25%
15.74 kr 21.00 kr
Kampagnen slutter
-55%
24.50 kr 54.96 kr
Kampagnen slutter
-40%
40.02 kr 66.76 kr
Kampagnen slutter