Популарни производ Овај производ је последњи пут купљен пре 3 пре минут.
  • 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Трајан лан, плави лан, влакна - 700 семена - Linum perenne

Stara cena: 273.67 din
205.33 din
Uštedićete: 68.33 din (25%)
Промоција завршава 2020-02-29
Промоција завршава
003744
На лагеру
+

Трајни лан (Линум перенне) је вишегодишња биљка са шармантним, плавим цвјетовима. Добро се уклапа у вртове руралног стила. Обично расте 50 - 60 цм и почиње цветати почетком љета. Лан може украсити различите тачке у нашем зеленом рају, као што су камене вртове, границе, насипе или зидове.

Сјеме се сије директно у љето. Препоручујемо широку сетву. Биљке се одликују великим бројем живописних трајница, као што су ларкспурси или каранфили. Лан се може узгајати иу великим лонцима, на балкону или на тераси, или чак у контејнерима. Ова врста успијева на сунчаним мјестима с пропусним, умјерено сухим тлом.

Једно паковање садржи 1 г висококвалитетних вишегодишњих ланених семена. Водич за узгој и датум сијања се штампају на полеђини пакета.

  • Тежина: 1 г
  • Висина: 50 - 60 цм
  • Употреба: украсне - границе, насипе, камене баште, травњаци, контејнери
  • Вегетацијски облик: вишегодишњи
  • Сајт: сунчано; пропусна, умерено сува земља


Приближно 700 семена (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - послује већ више од једне деценије и од самог почетка смо квалитету наших производа учинили највишим приоритетом. Током година смо испоручили најквалитетнију робу на десетине хиљада купаца из целог света. Њихово задовољство доказује да смо изабрали прави пут.

Сва семена која се продају подлежу контроли квалитета на више нивоа и тек онда се пажљиво пакују и шаљу. Наши производи су добили бројне сертификате и испуњавају највише стандарде Европске уније. Наши запослени су искусни вртлари који су радо одговорили на свако ваше питање.

Одакле долази наше семе?

Сва зрна која се продају у нашој радњи долазе од најбољих произвођача широм Европске уније. Захваљујући дугогодишњој сарадњи са њима успели смо да развијемо најприкладније услове складиштења и отпреме, гарантујући да ћете увек добити свеже и пажљиво тестиране серије семена. Искључивање посредника из целог процеса не само да нам омогућава да избегнемо слање застарелих семенки које су можда предуго лежале на полицама складишта, већ и осигурава најатрактивнију цену за производе врхунског квалитета.

Процес контроле квалитета

Сва наша семена морају проћи процес контроле квалитета у четири фазе.

СТАГЕ ОНЕ почиње пажљивим одабиром добављача. Након што наставимо са контролисањем њихових усева, страни произвођачи нису искључени из процеса контроле квалитета. Биљке се проверавају у свакој фази њиховог развоја: када почну да расту, током цветања и када почињу да доносе плодове (семена). У овој фази најважније је осигурати правилан размак биљака. Захваљујући томе, могу се обезбедити жељене морфолошке карактеристике сваке поједине врсте или сорте, као што су боја, висина и облик.

ФАЗА ДВА се састоји од детаљних верификационих тестова у лабораторијским условима. Коришћењем најквалитетније опреме од стране високо квалификованог особља, наши добављачи обављају више од 30 000 провера квалитета годишње. Семе које не задовољава наше захтеве подложно је технолошким процесима прераде, укључујући сушење, чишћење, надоградњу и поновно тестирање.

Трећа етапа почиње са сетвом семена у одабраним контролним парцелама. На тај начин добијамо вриједне, тачне информације о њиховој клијавости које треба одржавати на одговарајућем нивоу. Истовремено се у овој фази провјерава сортни идентитет сваке врсте.

СТАГЕ ФОУР се одвија у нашим складиштима и састоји се од уклањања сјемена који су предуго складиштени на нашим полицама и замјене с новим серијама. Сваки пакет је означен са јединственим бројем серије, као и са датумом крмаче.

Све четири фазе комбинације омогућавају нам да са сигурношћу тврдимо да семе које испоручујемо у складу са највишим стандардима и да смо завршили све потребне контролне фазе летећим бојама.

Награде и награде

Сјеменке које продајемо нашироко су препознате по квалитету и добиле су многе награде. Наше семе освојило је бројне златне медаље и признања за свој висок квалитет. Свијет цвијећа је такођер награђен за свој иновативни приступ.

Међу тим наградама биле су: ТОП ИННОВАЦИЈЕ (јун 2015), ЗЛАТНА МЕДАЉА НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПОЗНАН (2015), ЛИДЕР КВАЛИТЕТА ПОТРОШАЧА (2014), ПОЉОПРИВРЕДНА ГОДИНА (2014).

Такође, две године заредом смо добили и сертификат „ИДЕАЛ БУСИНЕСС“.

Герминатион

Посвећени смо продаји само најквалитетнијих семенки. Узимајући у обзир напоре које свакодневно чинимо, молимо да обратите пажњу и на то да су биљке живи организми, а њихова клијавост и раст зависе од многих фактора, као што су температура, тип земљишта, влажност и учесталост заливања, време и услови сетве, употреба гнојива и средстава за заштиту биља (пестицида), као и временских и климатских услова. Пружамо помоћ дијељењем точних и ажурних сјетве и информација о узгоју, међутим, не можемо сносити никакву одговорност за биљке које нису узгајане у увјетима прикладним за одређене врсте.

Сродни производи

-25%
205.33 din 273.67 din
Промоција завршава
262.67 din 350.33 din
Промоција завршава
270.00 din 360.00 din
Промоција завршава
457.33 din 609.67 din
Промоција завршава
-25%
441.00 din 588.00 din
Промоција завршава
457.33 din 609.67 din
Промоција завршава
345.33 din 460.67 din
Промоција завршава
-25%
262.33 din 350.00 din
Промоција завршава
-55%
408.33 din 916.00 din
Промоција завршава
-40%
667.00 din 1,112.67 din
Промоција завршава