Populært produkt Dette produkt blev sidst købt for 5 time siden.
  • 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Salat Iceberg - Regina Dei Ghiacci - 475 frø - Lactuca sativa L.

Gammel pris: 11.87 kr
7.13 kr
Du sparer: 4.75 kr (40%)
Kampagnen slutter 2024-03-01
Kampagnen slutter
I øjeblikket er dette den laveste pris i de sidste 30 dage: 7.13 kr
003558
Fjernlager - 1-3 dage

Skarpe blade salat tilhører talrige sorter af salat salat. Senest vokser dens popularitet med hver sæson. Juicy, grennende blade blev fundamentet for mange salater og sund madhype udvider rækken af sine beundrere. Desværre er salat fra industrielle dyrkninger i de fleste tilfælde meget stærkt befrugtet - en faktor der ikke nødvendigvis bidrager til vores helbred. At købe frø og voksende eget salat er løsningen. Kvalitetssorterede salatfrø fra verificerede producenter er tilgængelige i vores butik.

Udbudte frø er af den tidlige sprøde salat sort. Hovedene er store og ret kompakte. Bladene har grov, blæreagtig overflade, der er både fast og skinnende. Hovederne erhverver normalt livlig grøn farve, der dog afhænger af intensiteten af sollys, der skinner på dem. Kriset salat er værdsat for dets lækre smag, og den skylder en af dens fælles navne, isbjerget salat, til den knitrende "isbrydende" lyd, når den bliver bidt. Lang levetid er, hvad forbrugerne værdsætter også. Selv en uge i et køleskab ville ikke hæmme sit udseende og smag. I modsætning til andre salatsorter kan det skarpe bladsalat skæres med en kniv uden at ofre noget af næringsstoffer.

Skarpe salat skal plantes fra frøplanter, men dets modstandsdygtighed mod kulde gør det muligt at så frøene direkte til jorden i marts allerede. Plantet mellem april og maj giver høst på en relativt kort tid. Det kræver gode, fugtige jordbund og solrige steder.

Vi leverer frøpakker indeholdende 0,5 g frø. På bagsiden af pakken finder du generel information om anlægget og efterløbsdatoen.

  • Vægt: 0,5 g
  • Brug: spist frisk, salater
  • Vækstform: kompakte hoveder
  • Vegetationsform: årlig
  • Løv: Grove bladblader
  • Websted: Solrige, frugtbare og fugtige jordarter


Ca. 475 frø (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - har været i erhvervslivet i mere end et årti, og fra begyndelsen har vi gjort kvaliteten af vores produkter topprioritet. Gennem årene har vi leveret de bedste kvalitetsvarer til titusindvis af kunder fra hele verden. Deres tilfredshed viser, at vi havde valgt den rigtige vej.

Alle frø, vi sælger, er underkastet en kvalitetskontrol på flere niveauer, og kun derefter pakkes forsigtigt og afsendes. Vores produkter er blevet tildelt talrige certifikater og overholder de højeste standarder i EU. Vores medarbejdere er erfarne gartnere, der er mere end glade for at svare på alle dine spørgsmål.

Hvor kommer vores frø fra?

Alle frøene, der sælges i vores butik, kommer fra de bedste producenter fra hele EU. Takket være et langvarigt samarbejde med dem kunne vi udvikle de mest hensigtsmæssige lagrings- og forsendelsesbetingelser, hvilket sikrer, at du altid modtager friske og omhyggeligt afprøvede partier frø. Udelukkelse af mellemmændene fra hele processen gør det ikke muligt for os at undgå at sende forældede frø, der måske har ligget for længe på en lagerhylde, men også sikrer den mest attraktive pris for kvalitetsprodukter.

Kvalitetskontrolprocessen

Alle vores frø skal passere en fire-trins kvalitetskontrol proces.

Trin 1 begynder med et omhyggeligt udvalg af leverandører. Når vi fortsætter med at kontrollere deres afgrøder, er udenlandske producenter ikke udelukket fra kvalitetskontrolprocessen. Planter kontrolleres i hvert trin af deres udvikling: når de begynder at vokse, under blomstringen og når de begynder at bære frugt (frø). På dette stadium er det vigtigste at sikre en korrekt afstand mellem planterne. Takket være det er det muligt at sikre de ønskede morfologiske egenskaber for hver bestemt art eller sort, såsom farve, højde og form.

Trin 2 består af en detaljeret verifikationstest i laboratorieforhold. Med brug af det højkvalificerede personale af højeste kvalitet udstyr udfører vores leverandører årligt mere end 30.000 kvalitetskontroller. Frøene, der ikke opfylder vores krav, er underlagt teknologiske raffineringsprocesser, herunder tørring, rengøring, opgradering og test igen.

Trin tre begynder med såning af frø i udvalgte kontrolplotter. På den måde opnår vi værdifulde og præcise oplysninger om deres spiring, der skal opretholdes på et passende niveau. Samtidig kontrolleres varietalsidentiteten af hver art på dette stadium.

Fase fire finder sted i vores varehuse og består i at eliminere frø, der er blevet lagret alt for længe på vores hylder og erstatte dem med nye partier. Hver pakke er stemplet med et unikt batchnummer og også med sow-by-date.

I alle fire faser kan vi med sikkerhed sige, at de frø, vi leverer, opfylder de højeste standarder og har gennemført alle nødvendige kontrolfaser med flyvende farver.

Præmier og priser

Frøene, vi sælger, anerkendes bredt for deres kvalitet og har vundet mange priser. Vores frø vandt mange guldmedaljer og sondringer for deres høje kvalitet. The World of Flowers blev også hædret for sin innovative tilgang.

Blandt disse priser var: TOP INNOVATION (juni 2015), guldmedalje i POZNAN INTERNATIONAL FAIR (2015), forbrugerkvalitetsledere (2014), årets landmand (2014).

Derudover er vi også blevet tildelt "IDEAL BUSINESS" certifikatet i to år i træk.

spiring

Vi er forpligtet til at sælge kun frø af højeste kvalitet. Under hensyntagen til de bestræbelser, vi laver dagligt, skal vi også bemærke, at planter er levende organismer, og deres spiring og vækst afhænger af mange faktorer, såsom temperatur, jordtype, fugtighed og hyppigheden med at de bliver vandet, såningstid og betingelser, brug af gødningsstoffer og plantebeskyttelsesmidler (pesticider) samt vejr og klimaforhold. Vi yder hjælp ved at dele de nøjagtige og ajourførte sånings- og voksende oplysninger, men vi kan ikke påtage os ansvar for de planter, der ikke blev dyrket under forhold, der passer til bestemte arter.