• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

"Duet" bi-farve plantekrukkehus - 19,5 cm - antracitgrå / cremet hvid -

62.87 kr
009599
På lager
+

"Duet" -farvet pottehus i tofarver er en moderne, fantasifuld løsning til at tilføje et strejf af klasse til ethvert interiørdesign. Denne farverige duet består af farverige indsatser og et mesh-hus. Det kan også betragtes som en kombination af et unikt design og stilfulde farver. Denne pottehus vil bestemt ikke blive bemærket i noget rum og vil understrege skønheden i de planter, den omfatter. Bredt farvevalg og muligheden for at kombinere farverne i henhold til dine personlige præferencer garanterer, at resultaterne bliver virkelig unikke.

Dette sæt er fremstillet af holdbart, stift plastmateriale. Materialerne i høj kvalitet og deres modstand mod ugunstige vejrforhold giver dig mulighed for at bruge dette produkt udendørs, som have, balkon og terrassedekoration.

Produktsortimentet "Duet" omfatter maskehylster i to farver og fem indsatsfarver. På den måde ville du være i stand til at oprette 10 forskellige farvekompositioner. Der er også andre farveindstillinger tilgængelige i vores online havebutik.

Pottehus farve: antracitgrå

Indsæt farve: cremet-hvid

Mål:

Diameter: 19,5 cm
Højde: 20,0 cm