• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

"Respana Twins" tosidet rækværksmonteret plantepot - antracitgrå -

58.15 kr
009976
På lager
+

Den "Respana Twins" tosidede rækværk monterede plantepot er en kombination af en enkel, minimalistisk form med de mest moderigtige farver. Hele "Respana" -serien forener funktionalitet med det elegante look. Der er anvendt en række unikke løsninger i produktionen af denne produktlinie. Alle disse detaljer giver dig mulighed for at skabe forskellige, storslåede kompositioner. Den enkle form, mat overflade og levende farver er perfekte til arrangementer i forskellige stilarter. Disse potter understreger skønheden i planter, der vokser i dem.

De potter, der tilbydes her, er fremstillet af holdbar, stiv og let plast. Disse plantemaskiner er modstandsdygtige over for mekaniske skader og vejrbestandige, hvilket gør det muligt at bruge dem både indendørs og udendørs. Gryden, der er præsenteret her, er udstyret med en underkop, der kan fastgøres til den med klipslåse. Dens omhyggeligt udtænkte design gør det muligt at montere det på balustrade eller gelænder, og derved vokse planter på begge sider af det.

Vores online butik tilbyder "Respana" gryder i forskellige størrelser og farver, som giver dig mulighed for at skabe en spændende, unik balkon eller terrassedekoration.

Farve: antracitgrå

Længde: 46,3 cm

Bredde: 20,0 cm

Højde: 33,6 cm

Kapacitet: 2 x 2,5 l