• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Pæon knolde, Paeonia

Velkommen til vores kategori "Pæonknolde, Paeonia"! Opdag skønheden af høj kvalitet pæonplanter, der vil tilføre charme til din have. Få ting kan måle sig med den fortryllende syn af en pæon i fuld blomst. Disse imponerende stauder med store, runde blomsterskærme hører til blandt de mest betagende blomster, du kan pryde din have med. Hvis du leder efter en smuk solitærplante, der bevarer sin dekorative værdi hele sommeren igennem og tillader dig at lave smukke blomsterarrangementer, behøver du ikke lede længere end vores udvalg af pæoner.

Elskere af lyse, søde farver vil forelske sig i pæonen 'Sarah Bernhardt', der er kendt for sine smukke pink blomster. Lige så charmerende er den hvidblomstrende 'Shirley Temple' variant. For en betagende blanding af dyb crimson blomster, bør du overveje 'Madame Gaudichau', og at eksperimentere med de charmerende pastelfarver er også en dejlig mulighed.

Vi vil gerne introducere dig for vores personlige favorit, pæonen 'Bowl of Beauty'. Dens udsøgte blomster består af frynsede, cremehvide inderste kronblade omgivet af brede, flade ydre kronblade i en skøn candy-rosa nuance. Hvis disse majestætiske pæoner har vundet dit hjerte, er du kommet til det rette sted!

I vores butik kan du købe imponerende, sunde pæonknolde med sikker emballage til transport. Vi garanterer konkurrencedygtige priser og overkommelige forsendelsesomkostninger. Tøv ikke længere - bliv en del af vores tilfredse kunder og nyd den afslappende stemning i en have, der dufter af pæoner. Gennemse vores kollektion nu og bring skønheden af pæoner ind i din have!

-40%
64.18 kr 106.96 kr
Kampagnen slutter
-40%
64.18 kr 106.96 kr
Kampagnen slutter
-40%
64.18 kr 106.96 kr
Kampagnen slutter
-40%
81.24 kr 135.40 kr
Kampagnen slutter
-40%
127.76 kr 212.93 kr
Kampagnen slutter
-40%
771.78 kr 1,286.29 kr
Kampagnen slutter