• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Pionin taimet, Paeonia

Tervetuloa kategoriaamme "Pionin taimet, Paeonia"! Löydä korkealaatuisten pionien taimien kauneus, joka tuo charmia puutarhaasi. Harvat asiat voivat kilpailla pionin lumoavan kukinnan näkymän kanssa. Nämä upean monivuotiset kasvit, joilla on suuret, pyöreät kukinnot, kuuluvat puutarhan kauneimpiin kukkiin. Jos etsit upeaa yksittäistä kasvia, joka säilyttää koristeellisen arvonsa koko kesän ajan ja mahdollistaa kauniiden kukka-asetelmien luomisen, ei tarvitse etsiä kauempaa kuin valikoimastamme löytyvät pionit.

Värikkäiden ja makeiden sävyjen ystävät ihastuvat "Sarah Bernhardt" -pioniin, joka tunnetaan upeista vaaleanpunaisista kukistaan. Yhtä hurmaava on valkokukkainen "Shirley Temple" -lajike. Syvän karmiininpunaisista kukista koostuvan sekoituksen harkitseminen, ja viehättävien pastellisävyjen kokeileminen on myös herkullinen vaihtoehto.

Haluamme esitellä sinulle henkilökohtaisen suosikkimme, "Bowl of Beauty" -pionin. Sen upeat kukat koostuvat reunustetuista, kermaisista valkoisista sisäisistä terälehdistä, jotka ympäröivät laajoja, litteitä ulompien terälehtien makean vaaleanpunaisia terälehtiä. Jos nämä mahtavat pionit ovat valloittaneet sydämesi, olet oikeassa paikassa!

Kaupassamme voit ostaa vaikuttavia, terveitä pionien taimia turvallisessa pakkauksessa kuljetusta varten. Takaamme kilpailukykyiset hinnat ja kohtuulliset toimituskulut. Älä epäröi enää - liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja nauti pionien tuoksuisen puutarhan rentouttavasta tunnelmasta. Selaa kokoelmaamme nyt ja tuo pionien kauneus puutarhaasi!