• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Pionknölar

Välkommen till vår avdelning "Pionknölar, Paeonia"! Upptäck skönheten i högkvalitativa pionplantor som kommer att tillföra charm till din trädgård. Få saker kan mäta sig med den förtrollande synen av en pion i full blom. Dessa magnifika perenna växter, kända för sina stora, runda blomställningar, är bland de mest förtrollande blommorna du kan pryda din trädgård med. Om du letar efter en imponerande solitärväxt som behåller sitt dekorativa värde under hela sommaren och låter dig skapa vackra blomsterarrangemang, behöver du inte leta längre än vår utvalda sortiment av pioner.

Älskare av levande och söta färger kommer att förtrollas av pionen 'Sarah Bernhardt', känd för sina fantastiska rosa blommor. Likaså charmig är den vitblommande sorten 'Shirley Temple'. För en förtrollande blandning av djupt crimson blommor, överväg 'Madame Gaudichau', och att experimentera med de charmiga pastellnyanserna är också ett ljuvligt alternativ.

Vi skulle vilja introducera dig för vår personliga favorit, pionen 'Bowl of Beauty'. Dess exklusiva blommor består av fransade, krämiga inre kronblad omgivna av breda, platta yttre kronblad i en härlig godisrosa nyans. Om dessa majestätiska pioner har fångat ditt hjärta har du kommit till rätt plats!

I vår butik kan du köpa imponerande, friska pionknölar med säker förpackning för transport. Vi garanterar konkurrenskraftiga priser och överkomliga fraktkostnader. Tveka inte längre - gå med i våra nöjda kunder och njut av den avslappnade atmosfären i en trädgård doftande av pioner. Bläddra igenom vår kollektion nu och för skönheten hos pioner till din trädgård!

-40%
95.41 kr 159.00 kr
Kampanjen slutar
-40%
95.41 kr 159.00 kr
Kampanjen slutar
-40%
95.41 kr 159.00 kr
Kampanjen slutar
-40%
120.76 kr 201.27 kr
Kampanjen slutar
-40%
189.92 kr 316.51 kr
Kampanjen slutar
-40%
1,147.24 kr 1,912.05 kr
Kampanjen slutar