Popular product: This product was last bought 6 hour ago.
  • $170.00 For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Aubergine - - 110 frø - Solanum melongena

Gammel pris: $4.32
$3.24
Du sparer: $1.08 (25%)
Kampagnen slutter 2020-01-20
Kampagnen slutter
005007
På lager
+

Aubergine eller aubergine (Solanum melongena) i en bred vifte er beregnet til gartnere, der kan lide dyrkning eventyr. Der er frø af planter, der vil bære ægformet, klubformet, kort og lang frugt med mørke lilla, næsten sorte, lilla lilla, hvide og marmorerede peeling, inkluderet i dette valg. Alle sorter, der tilbydes i vores mix, har den samme gode smag, høj næringsværdi og lignende miljøkrav.

Auberginefrø skal sås om foråret under omslag eller hjemme i et indendørs drivhus. Hærdede frø med i det mindste nogle par vil udviklede blade anbefales at blive transplanteret til folie-dækket felt. I varmere områder kan du også prøve dækning uden dyrkning. I sidstnævnte tilfælde vil du have brug for en solrig, varm og vind-beskyttet plads. Aubergine har lignende krav som tomater og peber, og de bringer derfor de rigeste afgrøder på gennemtrængelige, fugtige og frugtbare jordarter, der er rige på organisk materiale. Høsten af frugt fra de foreslåede sorter finder sted i august, september og i begyndelsen af oktober. Det anbefales at vælge den mindre frugt, der har et bud, bedre smag. De kan serveres grillet, dampet, stegt eller stegt.

Hver pakke indeholder 0,5 g aubergine, aubergine sort udvalg frø. Voksende instruktioner og søndag er medtaget i produktoplysningerne.

  • Vægt: 0,5 g
  • Brug: grillet, dampet, stegt eller stegt
  • Høsttid: august - begyndelsen af oktober
  • Site: Solskin, varm, vindbeskyttet; gennemtrængelige, fugtige, frugtbare jordarter rig på organisk materiale


Ca. 110 frø (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - har været i erhvervslivet i mere end et årti, og fra begyndelsen har vi gjort kvaliteten af vores produkter topprioritet. Gennem årene har vi leveret de bedste kvalitetsvarer til titusindvis af kunder fra hele verden. Deres tilfredshed viser, at vi havde valgt den rigtige vej.

Alle frø, vi sælger, er underkastet en kvalitetskontrol på flere niveauer, og kun derefter pakkes forsigtigt og afsendes. Vores produkter er blevet tildelt talrige certifikater og overholder de højeste standarder i EU. Vores medarbejdere er erfarne gartnere, der er mere end glade for at svare på alle dine spørgsmål.

Hvor kommer vores frø fra?

Alle frøene, der sælges i vores butik, kommer fra de bedste producenter fra hele EU. Takket være et langvarigt samarbejde med dem kunne vi udvikle de mest hensigtsmæssige lagrings- og forsendelsesbetingelser, hvilket sikrer, at du altid modtager friske og omhyggeligt afprøvede partier frø. Udelukkelse af mellemmændene fra hele processen gør det ikke muligt for os at undgå at sende forældede frø, der måske har ligget for længe på en lagerhylde, men også sikrer den mest attraktive pris for kvalitetsprodukter.

Kvalitetskontrolprocessen

Alle vores frø skal passere en fire-trins kvalitetskontrol proces.

Trin 1 begynder med et omhyggeligt udvalg af leverandører. Når vi fortsætter med at kontrollere deres afgrøder, er udenlandske producenter ikke udelukket fra kvalitetskontrolprocessen. Planter kontrolleres i hvert trin af deres udvikling: når de begynder at vokse, under blomstringen og når de begynder at bære frugt (frø). På dette stadium er det vigtigste at sikre en korrekt afstand mellem planterne. Takket være det er det muligt at sikre de ønskede morfologiske egenskaber for hver bestemt art eller sort, såsom farve, højde og form.

Trin 2 består af en detaljeret verifikationstest i laboratorieforhold. Med brug af det højkvalificerede personale af højeste kvalitet udstyr udfører vores leverandører årligt mere end 30.000 kvalitetskontroller. Frøene, der ikke opfylder vores krav, er underlagt teknologiske raffineringsprocesser, herunder tørring, rengøring, opgradering og test igen.

Trin tre begynder med såning af frø i udvalgte kontrolplotter. På den måde opnår vi værdifulde og præcise oplysninger om deres spiring, der skal opretholdes på et passende niveau. Samtidig kontrolleres varietalsidentiteten af hver art på dette stadium.

Fase fire finder sted i vores varehuse og består i at eliminere frø, der er blevet lagret alt for længe på vores hylder og erstatte dem med nye partier. Hver pakke er stemplet med et unikt batchnummer og også med sow-by-date.

I alle fire faser kan vi med sikkerhed sige, at de frø, vi leverer, opfylder de højeste standarder og har gennemført alle nødvendige kontrolfaser med flyvende farver.

Præmier og priser

Frøene, vi sælger, anerkendes bredt for deres kvalitet og har vundet mange priser. Vores frø vandt mange guldmedaljer og sondringer for deres høje kvalitet. The World of Flowers blev også hædret for sin innovative tilgang.

Blandt disse priser var: TOP INNOVATION (juni 2015), guldmedalje i POZNAN INTERNATIONAL FAIR (2015), forbrugerkvalitetsledere (2014), årets landmand (2014).

Derudover er vi også blevet tildelt "IDEAL BUSINESS" certifikatet i to år i træk.

spiring

Vi er forpligtet til at sælge kun frø af højeste kvalitet. Under hensyntagen til de bestræbelser, vi laver dagligt, skal vi også bemærke, at planter er levende organismer, og deres spiring og vækst afhænger af mange faktorer, såsom temperatur, jordtype, fugtighed og hyppigheden med at de bliver vandet, såningstid og betingelser, brug af gødningsstoffer og plantebeskyttelsesmidler (pesticider) samt vejr og klimaforhold. Vi yder hjælp ved at dele de nøjagtige og ajourførte sånings- og voksende oplysninger, men vi kan ikke påtage os ansvar for de planter, der ikke blev dyrket under forhold, der passer til bestemte arter.

Relaterede produkter

$3.92 $5.23
Kampagnen slutter
$3.92 $5.23
Kampagnen slutter
$3.24 $4.32
Kampagnen slutter
$3.24 $4.32
Kampagnen slutter