• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Padlizsán - - 110 magok - Solanum melongena

Régi ár: 1,649.09 Ft
1,071.82 Ft
Megtakarítás: 577.27 Ft (35%)
A promóció véget ér 2020-09-24
A promóció véget ér
A vásárlók száma: 84
005007
Készleten
+

A padlizsán vagy a padlizsán (Solanum melongena) fajtaválasztékban olyan kertészek számára készült, akik szeretik a termesztési kalandokat. Vannak olyan növények magjai, amelyek tojás alakú, klub alakú, rövid és hosszú gyümölcsöket hordoznak sötét lila, majdnem fekete, világos lila, fehér és márványozott héjjal. A keverékünkben kínált valamennyi fajtának ugyanolyan jó íze, magas tápértéke és hasonló környezeti követelményei vannak.

A padlizsánmagokat tavasszal vetjük alá fedélzeten vagy otthon egy beltéri üvegházban. A keményített magokat, amelyeknek legalább néhány párja által kifejlesztett levele van, ajánlott a fóliával borított mezőbe ültetni. Melegebb területeken is próbálhatod fedezni a termesztést. Ez utóbbi esetben napos, meleg és szélvédett helyekre lenne szükség. A padlizsánnak hasonló követelményei vannak, mint a paradicsom és a paprika, ezért a leggazdagabb növényeket szerves anyagokban gazdag, áteresztő, nedves és termékeny talajon hozzák. A javasolt fajtákból származó gyümölcs betakarítása augusztusban, szeptemberben és október elején történik. Javasoljuk, hogy vegye fel a kisebb gyümölcsöket, amelyek ízletes, jobb ízűek. Grillezett, párolt, pörkölt vagy sült.

Minden csomag 0,5 g padlizsán, padlizsánfajta kiválasztási magot tartalmaz. A termékinformációban szerepelnek a növekvő utasítások és a vetésidő.

  • Súly: 0,5 g
  • Használat: grillezett, párolt, pörkölt vagy sült
  • Betakarítási idő: augusztus - október eleje
  • Honlap: napos, meleg, szélvédett; szerves anyagokban gazdag, áteresztő, nedves, termékeny talaj


Körülbelül 110 mag (+/- 20%)

GardenSeedsMarket egy a piacon több mint egy évtizede jelenlevő cég és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezen időszak alatt több tízezer elégedett ügyfelet értünk el. Az általunk értékesített vetőmagok többlépcsős minőségellenőrzésen esnek át, mielőtt gondosan becsomagolják és elszállítják azokat. Ezek a termékek számos tanúsítvánnyal bírnak és megfelelnek az Európai Unió országai szabványinak. Munkatársaink tapasztalt kertészek, akik szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Honnan származnak a vetőmagjaink?

Az áruházunkban értékesített minden mag az Európai Unió legjobb termelőitől származik. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően, megfelelő körülményeket dolgoztunk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra a mindig friss és gondosan átvizsgált vetőmag tételek forgalmazását. A közvetítők kihagyása ebből az egész folyamatból nem csak azt teszi lehetővé számunkra, hogy elkerüljük a raktárak polcain hónapokig fekvő régi szállítmányokat, hanem garantálja a legalacsonyabb árat és a legmagasabb minőségű terméket.

A minőségellenőrzés folyamata

Minden vetőmag négyszintű minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül.

AZ ELSŐ SZAKASZ a termelők gondos kiválasztásán alapul, valamint növénytermesztésük ellenőrzésén, beleértve a külföldről származó növényeket is. A növények nem csak a növekedés kezdetén, hanem a virágzás és termésképződés közben is ellenőrizve vannak. Ebben a szakaszban fontos, a térbeli elszigetelés, aminek köszönhetően garanciával bírunk a fajok jövőbeni kívánt morfológiai jellemzőinek, például a szín magasság vagy a fajta alakulását.

A MÁSODIK SZAKASZ a nagyon alapos, laboratóriumi körülmények között elvégzett vizsgálatokon alapul. A legmagasabb színvonalú berendezéseknek és a magasan képzett személyzetnek köszönhetően, a beszállítóink évente több mint 30 000 minőségi elemzést végeznek. Ha a magok bármelyike nem felel meg a követelményeknek, azok olyan technológiai folyamatokon mennek át, mint a szárítás, tisztítás, finomítás, valamint az újbóli vizsgálat.

A HARMADIK SZAKASZ az ellenőrző parcellákon történő vetésen alapul. Ennek köszönhetően pontos információkat kapunk a csírázóképességükről, amit megfelelő magas szinten kell tartani. Ugyanekkor ebben a szakaszban ellenőrzik az egyes fajták fajtaazonosságát.

NEGYEDIK SZAKASZ már a raktárainkban történik és azon magok kiemelésén, friss tételekre cserélésén alapul, melyek túl hosszú ideje a hevernek a polcokon. Minden csomag rendelkezik megfelelő tételszámmal, és a vetés alkalmassági dátumával.

Ez a négy szakasz lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen megállapítsuk, hogy az általunk értékesített magok megfelelnek a legmagasabb sztenderdeknek és minden lehetséges ellenőrzésen probléma nélkül átmennek.

Díjak és kitüntetések

Az általunk értékesített vetőmagokat több alkalommal értékelték és kitüntették. Több tucat arany érmet, valamint a magas minőségért és az alkalmazott innovációért nyertek elismeréseket. Néhány ezek közül: TOP INNPVÁCIÓ (2015. június), A POZNAŃ-i NEMZETKÖZI VÁSÁR ARANY ÉRME (2015.), FOGYASZTÓI MINŐSÉGI LEADER (2014.), 2014. ÉV MEZŐGAZDÁSZA – FARMERJA.

Ezen kívül egymás után két évben lettünk kitüntetve a BUSINES IDEAL tanúsítvánnyal.

Csíráztatás

Figyelmünket a legmagasabb minőségű vetőanyagok értékesítésére összpontosítjuk. Azonban a növények élő szervezetek, azok csírázása számos tényezőtől függ, olyanoktól, mint a hőmérséklet, a talaj fajtája, a nedvesség és az öntözés gyakorisága, a vetés ideje, a trágyázás, az alkalmazott növényvédő szerek és egyéb időjárási körülmények. Segítséget nyújtunk a termesztéssel kapcsolatos releváns információk összegyűjtésében, azonban nem vállalunk felelősséget a növényekért, ha az adott növényfajra vonatkozó feltételek nem teljesülnek.