• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Sjeme povrća

Prazna granica u vašem vrtu mogla bi brzo postati zelena, pod uvjetom da je posijate sjemenkama povrća. Motivacija i malo vremena omogućili bi vam da u kratkom vremenu uživate u bogatim usjevima. Svi znamo da je povrće bogat izvor vitamina, minerala i drugih hranjivih tvari, stoga ih treba uključiti u svaku prehranu. Oni koji su izvađeni iz vlastitog vrta ugoditi očima, dati zasluženo zadovoljstvo i, prije svega, zdraviji su i proizvedeni na daleko organskiji način od onih dostupnih u supermarketima. Možete čak uzgajati povrće kod kuće ili u zatvorenom stakleniku na balkonu.

Naša online trgovina nudi sjemenke povrća za uzgoj na otvorenom i pod krovom. Možete birati između mnoštva sorti, ali kratki opisi svakog proizvoda pomoći će vam da napravite pravi izbor. Prodajemo sjemenke najpopularnijih povrća, poput mrkve, graha, peršina ili zelene salate, ali ako ste manje poznati, poput kalabaša ili kelja, naći ćete ih u našoj trgovini.

Sjemenke koje se nude u našoj trgovini su visoke kvalitete i danas su dobre klijavosti, jer dolaze samo od provjerenih proizvođača. To jamči uspješnu kulturu i bogatu, kvalitetnu žetvu. Ne oklijevajte i prepustite se našoj ponudi, gdje ćete naći sjeme cjelokupnog povrća bez napuštanja doma.

0.58 0.97
Promocija završava
0.78 1.30
Promocija završava
0.98 1.63
Promocija završava
0.98 1.63
Promocija završava
0.98 1.63
Promocija završava
0.98 1.63
Promocija završava
0.98 1.63
Promocija završava